مطالب مرتبط:
کتاب «عارف13ساله» منتشر شد
چرا عنوان «شوالیه هفت پادشاهی» از کتاب ها استفاده نشد؟
نشان رشد؛ چراغ راه خانواده ها در انتخاب کتاب های کودک و نوجوان
«صنم» به کتابفروشی ها رسید
از رونمایی پناه تا افتتاح پردیس کتاب امامت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 12:402026-02-25سياسي

کتاب «عارف13ساله» به کتابفروشی ها رسید


کتاب «عارف 13 ساله» اثر سید حسین موسوی، مادرانه های شهید 13 ساله علیرضا محمودی پارسا در انتشارات شهید کاظمی چاپ و روانه بازار نشر شد.

- کتاب عارف 13 ساله اثر سید حسین موسوی، مادرانه های شهید 13 ساله علیرضا محمودی پارسا در انتشارات شهید کاظمی چاپ و روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، عارف 13 ساله ، مادرانه های یک نوجوان آسمانی است که در سنین کم به درجه خاصی از عرفان و اخلاق رسید.

مرحله ای که خیلی از اساتید اخلاق با طی کردن سال ها زحمت و سختی به آن دست پیدا کردند.

این کتاب روایتی مادرانه و دلنشین از زبان مادر شهید علیرضا محمودی پارسا است.

از شیطنت های کودکانه اش تا عمق ایمان و عرفانش، از توبه نامه 62 بندی تا لحظه های آخر زندگی اش که خونش را هدیه برای خدا می دانست.

شهید علیرضا محمودی پارسا در 23 تیر 1348 در تهران (و ساکن کرج) به دنیا آمد.

او دانش آموز کلاس سوم راهنمایی بود که با آغاز جنگ تحمیلی، پنج بار داوطلبانه به جبهه های کردستان و سپس جنوب رفت.

علیرضا نوجوانی عارف مسلک، بسیار معنوی و دلداده اهل بیت (ع) بود.

توبه نامه مشهور او (که چند روز قبل از شهادت روی نوار کاست ضبط کرد) هنوز هم بسیاری از مخاطبان را تحت تأثیر قرار می دهد؛ جایی که با وجود سن کم، از ترک اولی ها ابراز پشیمانی می کند و با زبانی عاشقانه از خدا طلب بخشش دارد.


برچسب ها: علیرضا محمودی - انتشارات شهید کاظمی - مادرانه - علیرضا - شهید - محمودی - پارسا
آخرین اخبار سرویس:

کتاب «عارف13ساله» به کتابفروشی ها رسید

کتاب «عارف13ساله» به کتابفروشی ها رسید