مطالب مرتبط:
آغاز احداث بازار موقت جنت/ آماده سازی بازار تا دو هفته آینده
آغاز احداث بازار موقت جنت در منطقه 5 تهران
آغاز احداث بازار موقت جنت/ آماده سازی بازار تا دو هفته آینده
آغاز احداث بازار موقت جنت| آماده سازی بازار تا دو هفته آینده
احداث بازارچه موقت برای 254 واحد آسیب دیده سوخته بازار جنت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 16:102026-02-23اقتصادي

آغاز احداث بازار موقت جنت آباد


مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از آغاز عملیات احداث بازار موقت برای 254 واحد آسیب دیده در پی آتش سوزی بازار جنت خبر داد.

- مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از آغاز عملیات احداث بازار موقت برای 254 واحد آسیب دیده در پی آتش سوزی بازار جنت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مجتبی اقوامی پناه گفت: این فضا در منطقه 5 تهران ظرف حداکثر دو هفته آماده بهره برداری خواهد شد تا کسبه بتوانند در آستانه شب عید بدون پرداخت هزینه فعالیت اقتصادی خود را از سر بگیرند.

وی با اشاره به آخرین وضع اقدامات شهرداری تهران پس از آتش سوزی بازار جنت، افزود: پس از وقوع حادثه آتش سوزی در بازار جنت، 254 نفر در قالب 254 واحد مغازه و غرفه در این بازار دچار آسیب شدند.

در ادامه مقرر شد محلی موقت برای استقرار این کسبه در بازه زمانی یک تا دو ماه فراهم شود تا آنان بتوانند در آستانه شب عید فضایی برای ادامه فعالیت، کسب وکار و فروش کالا های خود در اختیار داشته باشند و معیشتشان کمتر دچار لطمه شود تا بازار جدید جنت در محل قبلی بازار که هنوز عملیات آواربرداری آن آغاز نشده است، مستحکم و ایمن احداث شود.

وی ادامه داد: محلی که هم اکنون برای استقرار موقت 254 کسبه بازار جنت در نظر گرفته شده، زمینی به مساحت 4 هزار مترمربع در منطقه 5 تهران، واقع در بلوا


برچسب ها: بازار - آتش سوزی - تهران - شهر تهران - آسیب دیده - ساماندهی - مدیرعامل
آخرین اخبار سرویس:

آغاز احداث بازار موقت جنت آباد

آغاز احداث بازار موقت جنت آباد