مطالب مرتبط:
قیمت بلیط اتوبوس تهران – مشهد یک میلیون شد!
نرخ های جدید اتوبوس برون شهری اعمال شد + جزییات افزایش قیمت
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس از امروز
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس از امروز
اعمال افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اسفند 1404 ساعت 14:252026-02-21اقتصادي

افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس بین شهری؛ تهران سیستان یک میلیون شد


افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس از ماه جاری اعمال خواهد شد.

- افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس بین شهری؛ تهران سیستان یک میلیون شد افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس از ماه جاری اعمال خواهد شد.

حسن فتحی، مدیرعامل اتحادیه مسافربری با اشاره به افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس های برون شهری در بهمن ماه  گفت: تغییر 25 درصدی نرخ به معنای افزایش جدید یا خارج از روال نیست، بلکه هر ساله به دلیل تورم در بهمن ماه اعمال می شود.

البته در برخی شرایط خاص ممکن است افزایش به صورت داوطلبانه انجام نشود.

به گزارش ایسنا، برای مثال در دوره قبل و هم زمان با جنگ 12 روزه، با وجود پیش بینی افزایش، بخش حمل ونقل با توجه به شرایط جنگی و تردد مردم، داوطلبانه افزایش را اعمال نکرند.

وی درباره تأثیر افزایش 25 درصدی بر تقاضای سفر اظهار کرد: اگر این افزایش اعمال نشود، ارائه سرویس با مشکل مواجه می شود و ممکن است برخی خدمات انجام نشود.

این افزایش صرفاً برای ایجاد انگیزه در مالک و راننده جهت جابه جایی مسافر است.

در صورت عدم اعمال، خود بخش آسیب می بیند، سرویس ها کاهش می یابد و مردم متضرر می شوند؛ به ویژه در اسفندماه که بخشی از سفرها ضروری است مانند سفر سربازان، افرادی که دور از محل سکونت، کار می کنند و بازگشت به خانواده یا خریدهای مورد نیاز کسب وکارهای شهرهای کوچک.


برچسب ها: افزایش - اتوبوس - قیمت - داوطلبانه - بلیط - اتحادیه مسافربری - قیمت بلیت اتوبوس
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس بین شهری؛ تهران سیستان یک میلیون شد

افزایش 25 درصدی قیمت بلیط اتوبوس بین شهری؛ تهران سیستان یک میلیون شد