مطالب مرتبط:
تأمین آب شرب شهر حسین آباد از سد آزاد در دستور کار قرار گرفت
جابجایی پادگان امام حسین خرم آباد؛ به زودی
تصاویر/ مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مدرسه علمیه امام محمد باقر (ع) پارس آباد
تصاویر/ ششمین روز ترتیل خوانی قرآن در شهر امام حسن
فیلم| ترتیل خوانی قرآن در شهر امام حسن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 11:252026-02-25سياسي

آغاز عملیات ایمن سازی جاده آوج، صفی آباد، شهر امام دزفول


مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از آغاز عملیات نصب نیوجرسی و تامین روشنایی جاده آوج- صفی آباد، شهر امام در شهرستان دزفول خبر داد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روح اله عمادی با اشاره به لزوم تامین روشنایی و ایمن سازی محور های ارتباطی دزفول گفت: سه کیلومتر از این مسیر تعریض و چهاربانده شد که با پیگیری نماینده دزفول و تامین اعتبار، اکنون نصب نیوجرسی و تامین روشنایی آن آغاز شد تا شاهد کاهش تصادفات در این محور باشیم.

وی افزود: در تلاش هستیم با بهره گیری از تمام ظرفیت های قانونی عملیات ارتقای ایمنی تردد کل این مسیر آغاز شود.

عمادی بیان داشت: با توجه به تردد بالای خودرو در این مسیر تامین روشنایی جاده در کاهش حوادث رانندگی و افزایش ضریب ایمنی تردد خودرو ها در ساعات شب نقش بسزایی دارد.

عزیز مرداس، سرپرست فرمانداری ویژه دزفول گفت: امروز، نصب نیوجرسی و روشنایی جاده آوج به صفی آباد برای تأمین امنیت این جاده آغاز شد.

وی افزود: همچنین آسفالت پنج کیلومتر جاده دزفول به سمت شوشتر از امروز آغاز شد، بقیه آن نیز ادامه خواهد یافت.


برچسب ها: روشنایی - تامین - دزفول - نیوجرسی - مدیرکل راه و شهرسازی - عملیات - ایمن سازی
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات ایمن سازی جاده آوج، صفی آباد، شهر امام دزفول

آغاز عملیات ایمن سازی جاده آوج، صفی آباد، شهر امام دزفول