مطالب مرتبط:
کرم الهی: هنر و رسانه؛ دو بال راهبردی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
کلاس های دانشگاه علم و فرهنگ تا پایان اسفند مجازی شد
تغییر بزرگ در فرهنگ ارتباطی؛ نوجوانان چرا از مکالمه صوتی فرار می کنند؟
عکس: جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی
انسان موجودی ابدی است و فرهنگ ابدی می خواهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 15:102026-02-24فرهنگي

پلی میان فرهنگ دو ملت


رییس کتابخانه ملی سریلانکا در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان گفت: گوشه ایران در این کتابخانه، با معرفی آثار ادبی، هنری و تاریخی ایران، زمینه ای مناسب برای آشنایی پژوهشگران و علاقه مندان سریلانکایی با میراث غنی تمدن ایرانی فراهم می کند.

- رییس کتابخانه ملی سریلانکا در دیدار رایزن فرهنگی کشورمان گفت: گوشه ایران در این کتابخانه، با معرفی آثار ادبی، هنری و تاریخی ایران، زمینه ای مناسب برای آشنایی پژوهشگران و علاقه مندان سریلانکایی با میراث غنی تمدن ایرانی فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی کبریایی زاده، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سریلانکا و سونیل، رییس و برخی از مدیران کتابخانه ملی سریلانکا دیدار و گفت و گو کرد.

سونیل و مدیران کتابخانه ملی سریلانکا به تشریح روند شکل گیری این کتابخانه و تبیین جایگاه آن به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی کشور پرداختند.

آنان همچنین، گزارشی از منابع ارزشمند کتابخانه ای و اسناد تاریخی نگهداری شده در این مجموعه ارائه کردند که گویای غنای میراث علمی و فرهنگی سریلانکا است.

در ادامه، تأکید کردند که کتابخانه ملی نقش مؤثری در فضای فکری و ترویج دانش در سریلانکا ایفاء می کند.


برچسب ها: کتابخانه - سریلانکا - کتابخانه ملی - ایران - رایزن فرهنگی - رییس کتابخانه ملی - فرهنگ
آخرین اخبار سرویس:

پلی میان فرهنگ دو ملت

پلی میان فرهنگ دو ملت