مطالب مرتبط:
پیش بینی کاهش دما و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان
فعالیت سامانه بارشی در تهران؛ بارش باران، طوفان و صاعقه در راه است
روابط عمومی تأمین اجتماعی: خطای 504 در سایت به دلیل افزایش ترافیک است، نه توقف فعالیت
خروج سامانه بارشی از خراسان جنوبی
پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، 14 اسفند 1404) | افزایش نسبی دمادر روز های ابتدای هفته آینده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1404 ساعت 11:452026-03-06اجتماعي

پیش بینی افزایش دما و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان


مدیر کل هواشناسی خوزستان برای روز های آینده افزایش دما و فعالیت سامانه بارشی تا اواسط هفته آینده پیش بینی کرد.

- مدیر کل هواشناسی خوزستان برای روز های آینده افزایش دما و فعالیت سامانه بارشی تا اواسط هفته آینده پیش بینی کرد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد سبزه زاری گفت: در بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی موج ضعیفی طی امروز از فراز استان عبور می کند که بیشتر سبب ابرناکی خواهد شد.

وی افزود: طی فردا روند افزایش یک تا 2 درجه ای دما در سطح استان وجود دارد.

سبزه زاری ادامه داد: سامانه بارشی از اواسط وقت فردا تا اواخر روز دوشنبه (به ویژه روز یکشنبه) استان را تحت تاثیر قرار می دهد و سبب رگبار و رعد وبرق (به ویژه در مناطق شمالی و شرقی و ارتفاعات)، وزش باد های متوسط تا نسبتا شدید همراه با تندباد های لحظه ای در اغلب نقاط استان و احتمال ریزش تگرگ در برخی از نقاط استان خواهد شد.

مدیر کل هواشناسی خوزستان اظهار داشت: شمال خلیج فارس تا روز دوشنبه مواج و از اواخر وقت فردا در برخی ساعات همراه با رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود.

وی می گوید: در شبانه روز گذشته رامشیر  با دمای 24.

9 و ایذه با دمای 2.

3 درجه سانتیگراد به ترتیب گرم ترین و سردترین نقاط استان گزارش شده اند و اهواز به بیشینه دمای 24.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی افزایش دما و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان

پیش بینی افزایش دما و فعالیت سامانه بارشی در خوزستان