مطالب مرتبط:
اردوغان: اولویت ما دور نگه داشتن ترکیه از آتش جنگ است
اردوغان: ترکیه با حیله ها، دام ها و تحریک هایی که می خواهد آن را به سوی آتش جنگ بکشاند، برخورد می کند/ اولویت ما دور نگه داشتن ترکیه از این آتش است
اردوغان: اولویت اصلی ترکیه، دوری از شعله های جنگ منطقه ای است
اردوغان: ترکیه وارد جنگ علیه ایران نخواهد شد
اردوغان: ترکیه وارد جنگ علیه ایران نخواهد شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 10:102026-03-14بين الملل

اردوغان: اولویت ما دور نگه داشتن ترکیه از این آتش است


ترکیه با احتیاط شدید برای مقابله با حیله ها، دام ها و تحریک هایی که می خواهد آن را به سوی آتش جنگ بکشاند، برخورد می کند.

- ترکیه با احتیاط شدید برای مقابله با حیله ها، دام ها و تحریک هایی که می خواهد آن را به سوی آتش جنگ بکشاند، برخورد می کند.

رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در اظهاراتی تاکید کرد که مهمترین اولویت ما در این مرحله، دور نگه داشتن ترکیه از آتش جنگ در منطقه است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری آناتولی، اردوغان گفت: تا زمانیکه با هم متحد باشیم می توانیم دستانی که به استقلال و آینده ما تعرض کنند را بشکنیم.

وی افزود: ترکیه با احتیاط شدید برای مقابله با حیله ها، دام ها و تحریک هایی که می خواهد آن را به سوی آتش جنگ بکشاند، برخورد می کند.

رییس جمهور ترکیه گفت: در این مرحله همچنین تدابیر پیشگیرانه و لازم را برای مقابله با هر تهدید حریم هوایی ترکیه در پیش خواهیم گرفت.

اردوغان در پایان از مردم ترکیه خواست تا با تحریک های نژادی و مذهبی که همزمان با حملات به ایران انجام می شود با احتیاط و هوشیاری برخورد کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اردوغان: اولویت ما دور نگه داشتن ترکیه از این آتش است

اردوغان: اولویت ما دور نگه داشتن ترکیه از این آتش است