مطالب مرتبط:
تولید بیش از یک هزار و 900 تن گوشت مرغ در لرستان
1480 تن گوشت مرغ در بازار لرستان توزیع شد
تولید پایدار 1996 تن گوشت مرغ گرم وتوزیع آن در داخل و خارج لرستان
بازار آرام گوشت مرغ در زنجان
افزون بر 235 تن گوشت مرغ در بازار مازندران عرضه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 15:402026-03-14اقتصادي

توزیع یک هزار و 900 تن گوشت مرغ گرم در لرستان


رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از تولید و توزیع یک هزار و 996 تن گوشت مرغ گرم در استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛نامدار صیادی گفت:با هدف تأمین نیاز بازار، تنظیم عرضه و پاسخگویی همزمان به تقاضای داخل و خارج از استان،از 16 تا 21 اسفندماه 1404 ،یکهزار و480تن گوشت مرغ گرم در لرستان تولید و توزیع شد.

  رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: همچنین طی هفته منتهی به 21 اسفند 1404 با کشتار یک میلیون و 143هزار قطعه مرغ گوشتی پایان دوره، یکهزار و 996تن گوشت مرغ گرم روانه بازار مصرف داخل و خارج استان شد.

  وی افزود: از مجموع عملکرد کشتارگاه های استان در  این مدت ، با کشتار 847 هزار قطعه مرغ گوشتی پایان دوره، یک هزار و 480تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ به طور مشخص در بازار مصرف داخل استان توزیع شده است.

  صیادی با اشاره به روند توزیع روزانه گوشت مرغ در استان گفت:میانگین توزیع روزانه گوشت مرغ در استان، با احتساب 6 روز کاری، 246تن در روز بوده که نقش مؤثری در تأمین پایدار نیاز مصرف کنندگان و تعادل بخشی به بازار داشته است.

  وی بیان کرد : در این مدت هم 296 هزارقطعه مرغ گوشتی پایان دوره مازاد بر مصرف استان با میزان گوشت مرغ516 تن به صورت مرغ زنده به خارج از استان صادر شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع یک هزار و 900 تن گوشت مرغ گرم در لرستان

توزیع یک هزار و 900 تن گوشت مرغ گرم در لرستان