مطالب مرتبط:
هشدار فوری برای کاربران آیفون در مورد یک کلاهبرداری جدید
هشدار پلیس فتا: اپلیکیشن های جاسوسی در کمین کاربران هستند
پیش بینی بزرگ ترین بانک آمریکا در مورد قیمت طلا تا پایان سال 2026
بانک مرکزی دست روی وام های درشت گذاشت
چرخش موضع بانک مرکزی در عملیات بازار باز؛ زنگ خطر برای بورس به صدا درآمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 17:352026-02-26فناوري

کلاهبرداری با نسخه های تقلبی «همراه بانک» در کمین کاربران


پلیس فتا سیستان و بلوچستان نسبت به افزایش کلاهبرداری های اینترنتی از طریق انتشار لینک های جعلی برنامه های بانکی هشدار داد.

- کلاهبرداری با نسخه های تقلبی همراه بانک در کمین کاربران زاهدان - پلیس فتا سیستان و بلوچستان نسبت به افزایش کلاهبرداری های اینترنتی از طریق انتشار لینک های جعلی برنامه های بانکی هشدار داد.

حسن کیخا، رییس پلیس فتا سیستان و بلوچستان، در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سوءاستفاده مجرمان سایبری از اعتماد کاربران در فضای مجازی اظهار داشت: شهروندان باید از نصب یا به روزرسانی هرگونه برنامه بانکی از طریق لینک های ناشناس یا پیام های دریافتی در شبکه های اجتماعی جداً خودداری کنند، چرا که دانلود از منابع نامعتبر می تواند منجر به هک شدن تلفن همراه و سرقت اطلاعات بانکی شود.

وی تأکید کرد: حتی جستجوی مستقیم نام همراه بانک ها در موتورهای جست وجو نیز توصیه نمی شود، زیرا ممکن است لینک های جعلی در نتایج اولیه نمایش داده شود و کاربران ناخواسته نسخه تقلبی را دانلود و نصب کنند.

رییس پلیس فتا استان افزود: شهروندان باید نرم افزارهای بانکی را صرفاً از سایت رسمی همان بانک دریافت کنند و از دانلود برنامه ها از کانال ها یا صفحات ناشناس در شبکه های اجتماعی پرهیز داشته باشند.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - کلاهبرداری - بانک - بلوچستان - پلیس فتا - کاربران - همراه
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری با نسخه های تقلبی «همراه بانک» در کمین کاربران

کلاهبرداری با نسخه های تقلبی «همراه بانک» در کمین کاربران