مطالب مرتبط:
مدیر موزه لوور پس از سرقت قرن استعفا داد
مدیر موزه لوور پاریس استعفا داد
مدیر بزرگ ترین موزه جهان استعفا داد
ماجرای استعفای مدیر موزه لوور
سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در کرج
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 15:252026-02-25اقتصادي

مدیر موزه لوور پس از سرقت قرن استعفا داد


امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه، با پذیرش استعفای د کارز، تصمیم او برای کناره گیری را «اقدامی مسئولانه در زمانی که بزرگ ترین موزه جهان نیازمند ثبات و تحرک قوی جدید است» توصیف کرد.

- امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه، با پذیرش استعفای د کارز، تصمیم او برای کناره گیری را اقدامی مسئولانه در زمانی که بزرگ ترین موزه جهان نیازمند ثبات و تحرک قوی جدید است توصیف کرد.

رییس موزه لوور در پی سرقت جواهرات تاجی 100 میلیون دلاری کناره گیری کرد.

به گزارش خبرآنلاین،  لورنس د کارز، مدیر موزه مشهور لوور در پاریس، روز سه شنبه پس از سرقتی که سال گذشته رخ داد و طی آن جواهرات تاجی به ارزش 88 میلیون یورو (حدود 100 میلیون دلار) به سرقت رفت، استعفا کرد.

پذیرش استعفای رییس موزه لوور توسط امانوئل ماکرون امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه، با پذیرش استعفای د کارز، تصمیم او برای کناره گیری را اقدامی مسئولانه در زمانی که بزرگ ترین موزه جهان نیازمند ثبات و تحرک قوی جدید است توصیف کرد.

د کارز پیش تر پس از سرقت که در آن سارقان وارد گالری آپولو موزه شدند، استعفای خود را به وزیر فرهنگ راشیدا داتی ارائه کرده بود، اما در آن زمان پذیرفته نشد.

او سال گذشته اذعان کرده بود که زیرساخت های فنی کاملا منسوخ، و حتی غایب، برای نظارت بر باارزش ترین گنجینه های کشور یک مش


برچسب ها: امانوئل ماکرون - کناره گیری - استعفا - رییس جمهور - موزه لوور - ماکرون - موزه
آخرین اخبار سرویس:

مدیر موزه لوور پس از سرقت قرن استعفا داد

مدیر موزه لوور پس از سرقت قرن استعفا داد