مطالب مرتبط:
آمریکایی ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند
سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا: نیروهای مسلح در کمین نظامیان آمریکایی هستند/ در پی حملات ایران شرایط در منطقه آژیر به آژیر شده است
9 هزار نفر از نیرو های آمریکایی از منطقه فرار کرده اند
عمان: منافع منطقه ای و آمریکایی با آتش بس تامین می شود
عمان: منافع منطقه ای و آمریکایی با آتش بس تامین می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اسفند 1404 ساعت 17:552026-03-10بين الملل

آمریکایی ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند


برخی از فرماندهان و سربازان آمریکایی پس از فرار از باتلاق مرگ در برابر هجوم مقتدرانه نیرو های مسلح از مردم کشور های منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

- آمریکایی ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند سخنگوی ارشد نیرو های مسلح گفت: برخی از فرماندهان و سربازان آمریکایی پس از فرار از باتلاق مرگ در برابر هجوم مقتدرانه نیرو های مسلح از مردم کشور های منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار ابوالفضل شکارچی با بیان اینکه ترامپ رییس جمهور متوهم آمریکا ی جنایتکار  با هدف حفظ رژیم کودک کش صهیونیستی و به بهانه ی دفاع از مردم ایران عزیز، تجاوز وحشیانه ای را علیه کشور عزیز ما آغاز کرد، گفت: ترامپ زمانیکه ارتش خود را در مقابل نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی گرفتار دید برای جبران شکست خود همان مردمی را که با شعار دفاع از آنان جنگ را شروع کرده بود را زیر بمباران قرار داده و زنان و مردان و کودکان بی گناه را هدف قرار می دهد.

به گفته سخنگوی ارشد نیرو های مسلح ایران مقتدر و ملت قهرمانش، غرور ترامپ و قدرت پوشالی ارتش گرفتار شده در باتلاق را شکست و جهانیان فهمیدند حضور آمریکای جنایتکار در منطقه غرب آسیا علاوه بر آنکه منشأ همه ی ناامنی هاست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکایی ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند

آمریکایی ها از مردم منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند