مطالب مرتبط:
یک دستگاه دیالیز پیشرفته به همت خیر نیک اندیش در شهرکرد راه اندازی شد
فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی اوشیم در تهران راه اندازی شد
راه اندازی نمایندگی فدراسیون جهانی حقوق ورزشی در ایران
راه اندازی ستاد پیگیری مصوبات سفر رییس جمهور در لرستان
راه اندازی اتوبوس های ویژه بانوان در 4 خط پرتردد تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 15:152026-02-23اجتماعي

راه اندازی مراکز روزانه برای نگهداری موقت افراد مبتلا به اتیسم


مراکز روزانه برای نگهداری چندساعته فرزندان بزرگسال مبتلا به اتیسم در دستور کار قرار دارد و تاکنون یک مرکز در این زمینه ایجاد شده است.

- راه اندازی مراکز روزانه برای نگهداری موقت افراد مبتلا به اتیسم رییس سازمان بهزیستی گفت: مراکز روزانه برای نگهداری چندساعته فرزندان بزرگسال مبتلا به اتیسم در دستور کار قرار دارد و تاکنون یک مرکز در این زمینه ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی رییس سازمان بهزیستی کشور روز دوشنبه 4 اسفند در دیدار با والدین کودکان مبتلا به طیف شدید اتیسم ضمن ابراز همدردی با خانواده ها گفت: ما با شما همدرد و هم درک هستیم.

بیشترین تعداد نشست ها و بازدیدها را با خانواده های اتیسم و مراکز مرتبط داشته ام تا از نزدیک در جریان مشکلات قرار گیرم و انگیزه بیشتری برای پیگیری به دست آورم.

وی افزود: با تغییرات در نظام دهک بندی برای افراد دارای معلولیت کاملاً موافق هستیم و این موضوع را به طور جدی از نهادهای مرتبط دولتی پیگیری خواهیم کرد.

حسینی اذعان کرد: سازمان از کیفیت استاندارد خدمات ارائه شده به افراد طیف اتیسم در کشور رضایت کامل ندارد، اما تلاش های مستمری برای رفع مشکلات در جریان است.

ایجاد دبیرخانه مشارکت والدین طیف اتیسم رییس سازمان بهزیستی از ایجاد دبیرخانه مشارکت اولیای افراد اتیسم خبر داد و


برچسب ها: رییس سازمان بهزیستی - اتیسم - نگهداری - سازمان بهزیستی - مبتلا - مراکز - روزانه
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی مراکز روزانه برای نگهداری موقت افراد مبتلا به اتیسم

راه اندازی مراکز روزانه برای نگهداری موقت افراد مبتلا به اتیسم