مطالب مرتبط:
رکوردزنی تاریخی قیمت مسکن در تهران؛ هر متر 133 میلیون تومان
رکوردزنی تاریخی قیمت مسکن در تهران؛ چه کسانی از گرانی خانه سود می برند؟
رکوردزنی تاریخی قیمت مسکن در تهران؛ چه کسانی از گرانی خانه سود می برند؟
پرده برداری شبکه الجزیره از عمدی بودن حمله آمریکا و اسراییل به مدرسه دخترانه میناب
حملات موشکی جدید به تهران و کرج | اردوغان میانجی گری را کلید زد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 اسفند 1404 ساعت 10:202026-03-04اقتصادي

6700 مسکن حمایتی در تهران تا پایان سال به بهره برداری می رسد


مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از بهره برداری 6700 واحد مسکن حمایتی پایتخت تا پایان سال خبر داد.

- مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از بهره برداری 6700 واحد مسکن حمایتی پایتخت تا پایان سال خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه پروژه های نهضت ملی مسکن در سطح استان فعال هستند، اظهار کرد: با وجود افزایش قابل توجه هزینه های ساخت، پروژه ها با مشارکت بانک های عامل، متقاضیان و شهروندان پیش می رود و از همه آن ها تشکر می کنیم.

وی افزود: تا پایان سال حدود 6700 واحد طرح مسکن حمایتی با همکاری دستگاه های مختلف از جمله شهرهای جدید، اداره کل راه و شهرسازی استان، بنیاد مسکن و نیروهای مسلح به بهره برداری خواهد رسید.

وی بیان کرد: قراردادهای نهضت ملی مسکن بر اساس شاخص های تعدیل تنظیم و افزایش قیمت در طول پروژه پیش بینی شده است.

متأسفانه این موضوع باعث انصراف برخی متقاضیان شده، اما این موضوع در همه پروژه ها رخ نداده است.

وی ادامه داد: در پروژه هایی که حاشیه سود کمتری برای متقاضیان دارد، تأثیر انصراف بیشتر دیده می شود، اما در سایر پروژه ها مشارکت خوبی ادامه دارد.

برای سال آینده نیز پیش بینی افزایش قیمت داریم و امیدواریم از سال آینده شاهد بهره برداری تعدادی از این واحدها باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

6700 مسکن حمایتی در تهران تا پایان سال به بهره برداری می رسد

6700 مسکن حمایتی در تهران تا پایان سال به بهره برداری می رسد