مطالب مرتبط:
گزارش ها درباره اولتیماتوم آمریکا به عراق تا جمعه برای حل پرونده تشکیل دولت جدید که «دور از نفوذ ایران» باشد، صحت ندارد / المالکی روی تغییر موضع آمریکا از طریق میانجی گری ها و فعالیت رسانه ای حساب باز کرده
تشکیل 79 پرونده قاچاق کالا و ارز در گمرک مهران
تشکیل 79 پرونده قاچاق کالا و ارز در گمرک مهران
تشدید نظارت ها بر عملکرد واحدهای صنفی در شهرستان خاتم به مناسبت ماه رمضان
صادرات از گمرک مرزی مهران به یک میلیارد و 267 میلیون دلار رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 13:402026-02-25اقتصادي

مسیبی: 267 پرونده تخلف واحدهای صنفی در زنجان تشکیل شد


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از انجام بیش از هزار و 850 مورد بازرسی از واحدهای صنفی این استان در یک ماه گذشته خبر داد و گفت: در نتیجه این بازرسی ها 267 پرونده تخلف تشکیل شد.

- زنجان- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان از انجام بیش از هزار و 850 مورد بازرسی از واحدهای صنفی این استان در یک ماه گذشته خبر داد و گفت: در نتیجه این بازرسی ها 267 پرونده تخلف تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرعلی مسیبی در سی امین جلسه کارگروه تنظیم بازار و کمیسیون هماهنگی تعزیرات حکومتی استان، هدف از این بازرسی ها را صیانت از حقوق مصرف کنندگان، مقابله با گران فروشی و کنترل بازار کالاهای اساسی پیش از آغاز سال نو عنوان کرد و افزود: ثبات بازار کالاهای اساسی، تأمین امنیت غذایی و ارتقای معیشت خانوارها، از مهمترین رویکردهای کارگروه در ماه های پایانی سال است و بازرسی ها تا ایام نوروز با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.

وی به بخشنامه ای ابلاغی در خصوص وظایف دستگاه های مختلف در حوزه بازرسی و نظارت بر بازار اشاره کرد و ادامه داد: این بخشنامه با هدف ایجاد هماهنگی میان دستگاه های اجرایی و نظارتی صادر شده است و انتظار می رود از این پس هر سازمان بر اساس وظایف تعیین شده عمل کند.


برچسب ها: بازرسی از واحدهای صنفی - بازرسی - واحدهای صنفی - بازرسی ها - صنعت، معدن و تجارت - پرونده تخلف - استان
آخرین اخبار سرویس:

مسیبی: 267 پرونده تخلف واحدهای صنفی در زنجان تشکیل شد

مسیبی: 267 پرونده تخلف واحدهای صنفی در زنجان تشکیل شد