مطالب مرتبط:
از فردا؛ هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر مجازی برگزار می شود
هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر مجازی شد
نمایش مجازی آثار جشنواره هنرهای تجسمی فجر
خدمات مراکز توانبخشی روزانه بهزیستی مجازی است/ 500 میلیون تومان خسارت مراکز بهزیستی
بازتاب مجازی روز قدس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 21:452026-03-14سياسي

نمایش مجازی هجدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر


رییس شورای سیاستگذاری هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: این دوره از جشنواره که به علت حمله وحشیانه دشمن آمریکایی- صهیونی به طور موقت تعطیل شده بود، - از 24 اسفند به صورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از ستاد خبری جشنواره هنرهای تجسمی فجر؛ آیدین مهدی زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: صبح روز نهم اسفند که دشمن آمریکایی- صهیونی به کشور حمله کرد و در پی آن رهبر معظم انقلاب و جمعی از فرماندهان عالی رتبه نظام به شهادت رسیدند و ملت ایران را داغدار مولا و مقتدای خود حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای کردند، ستاد برگزاری مشغول آماده کردن نمایشگاه های دیگر جشنواره بود.

وی افزود: با توجه به این حمله وحشیانه نمایشگاه های جشنواره به شکل موقت تعطیل شدند تا در فرصت مناسبی در معرض دید قرار گیرند.

مهدی زاده گفت: زنگ آغاز دوره هجدهم جشنواره هنرهای تجسمی فجر در کنار سازه های آبی شوشتر نواخته شد و همراه بخش اصلی جشنواره که در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) به نام بابا آب داد در روز هفتم اسفند گشایش یافت.

وی ادامه داد: مجموعه نمایشگاه هایی هم تحت نام های جشنواره جشنواره ها و انسجام ملی را می خواستیم برای دیدار عموم آماده کنیم که به دلیل جنگ آن را مجازی برگزار می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمایش مجازی هجدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر

نمایش مجازی هجدهمین جشنواره هنر های تجسمی فجر