مطالب مرتبط:
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر، تأکید عراقچی بر ضرورت پرهیز آمریکا از زیاده خواهی
زیاده خواهی آمریکا در ژنو لو رفت / تحویل تمام اورانیوم غنی شده + تعطیلی تأسیسات هسته ای
اعلام «نه» محکم ایران به زیاده خواهی آمریکا در ژنو و پایان مذاکرات
ادعای آکسیوس از رایزنی 3 ساعته فرستادگان آمریکا با عراقچی در ژنو
عراقچی: در مورد بیشتر عناصر تشکیل دهنده توافق با آمریکا تفاهم وجود دارد + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اسفند 1404 ساعت 11:362026-02-27بين الملل

تأکید عراقچی بر ضرورت پرهیز آمریکا از زیاده خواهی


وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گو با همتای مصری ضمن اشاره به مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در ژنو، بر اهتمام ایران به دیپلماسی تاکید کرد و گفت: - وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گو با همتای مصری ضمن اشاره به مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در ژنو، بر اهتمام ایران به دیپلماسی تاکید کرد و گفت: موفقیت در این مسیر نیازمند واقع نگری طرف مقابل است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، صبح امروز جمعه در تماس با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره تحولات منطقه ای گفتگو کرد.

در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان همتای مصری را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا به ویژه نشست اخیر در ژنو قرار داد.

وزیر امور خارجه با یادآوری اهتمام ایران نسبت به بهره گیری از دیپلماسی برای حل و فصل مسائل، موفقیت در این مسیر را مستلزم جدیت و واقع نگری طرف مقابل و پرهیز از هرگونه سوء محاسبه و زیاده خواهی دانست.


برچسب ها: وزیر امور خارجه - امور خارجه - خارجه - غیرمستقیم - ایران - دیپلماسی - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

تأکید عراقچی بر ضرورت پرهیز آمریکا از زیاده خواهی

تأکید عراقچی بر ضرورت پرهیز آمریکا از زیاده خواهی