مطالب مرتبط:
راهی جز عبور از روش های سنتی برای توسعه راه آهن نیست
صبحانه با خبر، از خرید 11 آمبولانس تازه نفس برای اورژانس تا باد و باران در راه همدان
رفع موانع احداث ایستگاه راه آهن قاین/ حقوق مالکان اراضی تضییع نمی شود
راه آهن رشت - آستارا همچنان روی میز مذاکره ایران و روسیه
افزایش توسعه ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر همراه با مدیریت مصرف؛ ترکیبی برای حل مشکلات ناترازی برق در کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 20:202026-02-22سياسي

از تأمین آمبولانس تا پیگیری راه آهن شرق کشور در کار گروه توسعه بهاباد


فرماندار بهاباد از تأمین آمبولانس تا پیگیری احداث راه آهن شرق کشور و ژئوپارک در شهرستان بهاباد خبر داد.

- از تأمین آمبولانس تا پیگیری راه آهن شرق کشور در کار گروه توسعه بهاباد یزد - فرماندار بهاباد از تأمین آمبولانس تا پیگیری احداث راه آهن شرق کشور و ژئوپارک در شهرستان بهاباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقری یکشنبه شب در حاشیه برگزاری نشست کارگروه توسعه شهرستان بهاباد در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور محمدرضا صباغیان نماینده مردم شهرستان های مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست در مجلس شورای اسلامی، معاونین آب و فاضلاب استان یزد، بخشداران، شهردار و اعضای شورای شهر در این نشست، اظهار داشت: محور اصلی این جلسه بررسی موانع پیش روی توسعه شهرستان و پیگیری مصوبات گذشته بود.

فرماندار بهاباد با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات حوزه آب و فاضلاب در ابتدای این نشست، تصریح کرد: موضوع تأمین مخزن آب برای روستای حاجی آباد، بررسی اجرای شبکه فاضلاب در آسفیج، تأمین آب پایدار برای روستای بموییه و همچنین استفاده از آب های زیرزمینی معادن و صنایع در دستور کار قرار گرفت و در خصوص هر یک از این موارد تصمیم گیری های لازم انجام شد.


برچسب ها: بهاباد - فرماندار بهاباد - شهرستان بهاباد - احداث راه آهن شرق کشور - شهرستان - آمبولانس - پیگیری
آخرین اخبار سرویس:

از تأمین آمبولانس تا پیگیری راه آهن شرق کشور در کار گروه توسعه بهاباد

از تأمین آمبولانس تا پیگیری راه آهن شرق کشور در کار گروه توسعه بهاباد