مطالب مرتبط:
زلنسکی به التماس کردن از ترامپ افتاد!
افت مقطعی بیت کوین تا کانال 64 هزار دلار / فعال شدن تله نقدینگی در بازار
ترامپ در تله فریب اسراییل؛ آیا واشنگتن برای یک بن بست بزرگ آماده می شود؟
وزیر خارجه ونزوئلا خواستار «آزادی فوری» مادورو شد
تله ادراک نادرست در دکترین ترامپ؛ روایت های اسراییلی راهبرد آمریکا را به بن بست می کشاند!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 11:452026-02-24بين الملل

پول های مادورو در تله سوییس افتاد!


دولت سوییس در اقدامی بی سابقه، بیش از 880 میلیون دلار از دارایی های «نیکلاس مادورو» و 36 فرد مرتبط با او را مسدود کرد.

- دولت سوییس بیش از 880 میلیون دلار از دارایی های مربوط با نیکلاس مادورو رهبر ونزوئلا را با هدف جلوگیری از خروج وجوه غیرقانونی و حفظ آنها برای اقدامات حقوقی آینده مسدود کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ مبلغ 687 میلیون فرانک سوییس (حدود 880 میلیون دلار) در این راستا مسدود شده است.

این اولین بار است که مقامات سوییس یک ارزیابی کلی از دارایی های مسدود شده در ارتباط با این مقررات ارائه می دهند.

مقامات سوییس بلافاصله پس از دستگیری نیکلاس مادورو توسط نیروهای آمریکایی در اوایل ژانویه وارد عمل شدند.

در 5 ژانویه 2026، شورای فدرال سوییس دستورالعملی را برای مسدود کردن هرگونه دارایی مادورو و افراد تحت تحریم مرتبط با او در سوییس تصویب کرد.

این اقدام که بر اساس قانون فدرال سوییس در مورد مسدودسازی و بازگرداندن دارایی های غیرقانونی افراد تحت تحریم خارجی صادر شد، بلافاصله لازم الاجرا شد و حداقل به مدت چهار سال به قوت خود باقی خواهد ماند.

بر اساس بیانیه دولت سوییس، این مسدودسازی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای جلوگیری از خروج وجوه غیرقانونی از سوییس در بحبوحه وضعیت بسیار ناپایدار ونزوئلا در نظر گرفته شده است.


برچسب ها: سوییس - نیکلاس مادورو - میلیون دلار - مادورو - مسدود - میلیون - دارایی
آخرین اخبار سرویس:

پول های مادورو در تله سوییس افتاد!

پول های مادورو در تله سوییس افتاد!