|
| یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 08:352026-02-22فناوري
رییس اتحادیه قالیشویان تهران با هشدار نسبت به فعالیت برخی واحدهای قالیشویی غیرمجاز، از شهروندان خواست برای انتخاب قالیشویی معتبر، به جای جست وجو در فضای مجازی، - رییس اتحادیه قالیشویان تهران با هشدار نسبت به فعالیت برخی واحدهای قالیشویی غیرمجاز، از شهروندان خواست برای انتخاب قالیشویی معتبر، به جای جست وجو در فضای مجازی، به سایت رسمی اتحادیه مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس اتحادیه قالیشویان تهران با تأکید بر اینکه بخش عمده کلاهبرداری های گزارش شده در این حوزه از سوی قالیشویی های فاقد مجوز صورت می گیرد، افزود: این واحدها بدون نظارت قانونی فعالیت می کنند و در صورت بروز مشکل، امکان پیگیری حقوقی مؤثر برای مشتریان وجود ندارد.
برچسب ها: قالیشویی -
رییس اتحادیه -
اتحادیه -
فعالیت -
شهروندان -
تهران -
هشدار |
آخرین اخبار سرویس:
|
هشدار درباره تخلف برخی واحدهای قالیشویی فاقد مجوز
هشدار درباره تخلف برخی واحدهای قالیشویی فاقد مجوز
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.