مطالب مرتبط:
پلیس لرستانی در درگیری با شرور مسلح به شهادت رسید
شهادت پلیس لرستانی در عملیات تعقیب و گریز متهم سابقه دار
شهادت پلیس لرستانی در درگیری با شرور مسلح
شهادت پلیس لرستانی در درگیری با شرور مسلح
پلیس لرستانی در درگیری با شرور مسلح به شهادت رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 14:102026-02-26سياسي

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت پلیس لرستانی


نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت سرهنگ دوم دارا فتح اللهی تاج امیر که در جریان عملیات دستگیری شرور مسلح در دلفان به درجه رفیع شهادت نایل آمد، - پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت پلیس لرستانی نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت سرهنگ دوم دارا فتح اللهی تاج امیر که در جریان عملیات دستگیری شرور مسلح در دلفان به درجه رفیع شهادت نایل آمد، پیامی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و شیمای استان لرستان، در متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون بار دیگر خطه سرافراز لرستان شاهد عروج یکی از فرزندان رشید و وفادار خویش است.

مردی که در میدان عمل و در راه صیانت از امنیت مردم، جان خویش را خالصانه تقدیم کرد.

قطعا امنیت امروز جامعه مرهون مجاهدت های خاموش، اما اثرگذار دلیرمردانی است که بی ادعا، با حضور مقتدرانه خود، امنیت آرامش را برای ملت خویش به ارمغان می آورند.

شهادت سرهنگ دوم دارا فتح اللهی تاج امیر در جریان مقابله با شرور مسلح و متواری در شهرستان دلفان، جلوه ای درخشان از تعهد، شجاعت و روحیه مسئولیت پذیری نیرو های خدوم انتظامی است.


برچسب ها: نماینده ولی فقیه در لرستان - نماینده ولی فقیه - لرستان - شهادت - ولی فقیه - پیام تسلیت - نماینده
آخرین اخبار سرویس:

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت پلیس لرستانی

پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت پلیس لرستانی