مطالب مرتبط:
گشت های مشترک نظارت، بازرسی و کنترل بازار در برخوار
تاکید بر استمرار بازرسی ها از نانوایی ها تا پایان سال
اجرای طرح بازرسی و نظارت بر واحد های نانوایی رامهرمز
روشن: سازمان بازرسی دست دزدان استقلال را رو کند/ ساپینتو هم می دانست یک میلیون و 200 هزار دلار نمی ارزد
بازار لرستان زیر ذره بین دیجیتال؛ پایان عصر بازرسی های کاغذی؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 19:202026-02-23اقتصادي

بازرسی مشترک از نانوایی های چگنی


بازدید و بازرسی مشترک از نانوایی های شهرستان چگنی با حضور مسئول غله شهرستان و نماینده بازرسی جهاد کشاورزی انجام شد.

- چگنی- بازدید و بازرسی مشترک از نانوایی های شهرستان چگنی با حضور مسئول غله شهرستان و نماینده بازرسی جهاد کشاورزی انجام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بازدید که روز دوشنبه در شهرهای چگنی، ویسیان، شوراب و ناوه کش انجام گرفت، 11 واحد نانوایی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفتند.

بررسی وزن نان و نحوه توزیع آرد در جریان این بازرسی، شاخص هایی از جمله وزن چانه و نان تولیدی، رعایت ساعت کاری مصوب، تطبیق تراکنش های ثبت شده در دستگاه های کارتخوان با سهمیه آرد تحویلی و ثبت شده در کاردکس، موجودی فیزیکی آرد در واحدها و همچنین میزان رضایت مشتریان مورد بررسی قرار گرفت.

بازرسان با هدف اطمینان از توزیع عادلانه آرد یارانه ای و رعایت ضوابط صنفی، وضعیت عملکرد واحدهای خبازی را به صورت میدانی ارزیابی کردند.

تقدیر از واحدهای دارای عملکرد مطلوب بر اساس نتایج این بازدید، هیچ گونه تخلفی در واحدهای مورد بررسی ثبت نشد و عملکرد نانوایی ها مطلوب ارزیابی شد.

در پایان نیز از نانوایی هایی که ضوابط تعیین شده را به طور کامل رعایت کرده بودند، تقدیر به عمل آمد.


برچسب ها: بازرسی - شهرستان - نانوایی - جهاد کشاورزی - چگنی - بازدید - مشترک
آخرین اخبار سرویس:

بازرسی مشترک از نانوایی های چگنی

بازرسی مشترک از نانوایی های چگنی