مطالب مرتبط:
ورود سامانه بارشی و طوفان های گرد و غبار به قم
ورود سامانه جدید بارشی به کشور از فردا
ورود سامانه جدید بارشی به کشور از فردا
هشدار هواشناسی: ورود سامانه بارشی جدید به کشور
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سمت شمال غرب کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1404 ساعت 14:102026-03-14اجتماعي

ورود سامانه بارشی جدید در همدان


کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: از فردا فعالیت سامانه بارشی جدید آغاز می شود و در روزهای یکشنبه و دوشنبه بارش هایی به تناوب در نقاط مختلف استان انتظار می رود.

- کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: از فردا فعالیت سامانه بارشی جدید آغاز می شود و در روزهای یکشنبه و دوشنبه بارش هایی به تناوب در نقاط مختلف استان انتظار می رود.

  به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز همدان؛ روح الله زاهدی  اظهار داشت: طی شبانه روز گذشته شاهد بارش برف و باران در بخش هایی از استان بودیم که بیشترین بارش ها از چشمه علی محمد و شوش آب ملایر به میزان 11 میلیمتر گزارش شد.

وی ادامه داد: در ایستگاه شورین شهر همدان نیز هشت میلیمتر بارش ثبت شد.

کارشناس  هواشناسی همدان گفت: آسمان استان امروز عمدتا قسمتی ابری است و رفته رفته افزایش ابر ها پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: شدت بارش ها در بخش هایی از مناطق غربی و جنوب غربی بیشتر است، بارش ها عمدتا به شکل باران خواهد بود و طی ساعاتی رگبار و رعد و برق حتی احتمال پدیده تگرگ دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی استان همدان گفت: اواخر وقت دوشنبه سامانه بارشی از استان خارج خواهد شد.

زاهدی افزود: آسمان استان طی روز های سه شنبه و چهارشنبه عمدتا قسمتی ابری بوده و پنجشنبه و جمعه فعالیت سامانه بارشی دیگری به شکل عمدتا باران در نقا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود سامانه بارشی جدید در همدان

ورود سامانه بارشی جدید در همدان