مطالب مرتبط:
جوایز تجلی اراده ملی اهدا شد؛ هنرمندان در جستجوی عدالت نایافته هستند
تجلی اراده ملی برگزیدگانش را شناخت/ سه جایزه برای «سرزمین فرشته ها»
جوایز بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر اهدا شد
برپایی نمایشگاه «درس های رمضان» در موزه ملی انقلاب
آیت الله محمدی لایینی: موزه دفاع مقدس و مقاومت مازندران نیازمند اعتبار ملی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 19:202026-02-26فرهنگي

تجلی اراده ملی در موزه سینما


آیین پایانی بخش تجلی اراده ملیِ چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر در سالن سینماتوگراف موزه سینما برگزار شد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما   آیین پایانی بخش تجلی اراده ملیِ چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر در سالن سینماتوگراف موزه سینما برگزار شد.

دبیر جشنواره گفت: تجلی اراده ملی در این بیست و چهار دوره ی خودش فراز و نشیب های زیادی را دیده گاهی خوب گاهی بد، و به همت دوستان همیشه برگزار شده است.

منوچهر شاهسواری ملی فیلم فجر افزود: بین جشنواره فیلم فجر و تجلی اراده ملی به عنوان آنچه که همبستگی سازمان ها و نهادهاست باید از همان دریچه ای به آن نگاه کرد که همه نگاه می کنند.

نگاه از دریچه ی ملی.

وی افزود: ما فیلمسازان از جمله کسانی هستیم که مصداق آن عبارت وه که چه بی رنگ و بی نشان منم و واقعیت این است که این بی رنگی ها و بی نشانی ها راهی جز اعتبار تاریخ برای اثبات ندارد.

در ادامه مدیران سینما های برگزیده از میان نامزد ها معرفی و تقدیر شدند.

آقایان محمد قنبری مدیر پردیس سینمایی مگامال و فرزین عسکری مدیر سینمایی هدیش مال برگزیدگان این بخش بودند.

خانواده مرحوم فرشاد هادی محمدی از عوامل سینما که مدتی پیش از دنیا رفت، هم در ادامه مورد تقدیر قرار گرفتند.


برچسب ها: تجلی اراده ملی - جشنواره ملی فیلم فجر - جشنواره ملی فیلم - سینما - فیلم فجر - موزه سینما - جشنواره
آخرین اخبار سرویس:

تجلی اراده ملی در موزه سینما

تجلی اراده ملی در موزه سینما