مطالب مرتبط:
کارگاه آموزش اقتصاد دیجیتال در استان کردستان افتتاح شد
ارزش تراکنش های کالابرگ در استان کردستان به بیش از 3400 میلیارد تومان رسید
در 198 روستای استان کردستان روند مهاجرت معکوس و افزایشی است
واحد های معدنی ملزم به تکمیل زنجیره ارزش در استان کردستان هستند
تأکید رییس شورای عالی استان ها بر محدودیت های تغییر حوزه انتخابیه شورا ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 14:402026-02-25سياسي

در استان کردستان دیگر هیچ کودک شیرخواره ای در مراکز نگهداری نمی شود


­­معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: سیاست اصلی این سازمان در سال جاری، سپردن کودکان بی سرپرست یا بدسرپرست به خانواده ها و کاهش جمعیت مراکز نگهداری است؛ - در استان کردستان دیگر هیچ کودک شیرخواره ای در مراکز نگهداری نمی شود ­­معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: سیاست اصلی این سازمان در سال جاری، سپردن کودکان بی سرپرست یا بدسرپرست به خانواده ها و کاهش جمعیت مراکز نگهداری است؛ اقدامی که با همکاری مراجع قضایی نتایج مثبتی به همراه داشته و موارد فسخ فرزندخواندگی در کشور بسیار اندک گزارش شده است.

­ به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛ سید حسن موسوی چلک با اشاره به اینکه بیش از 53 هزار کودک تحت پوشش این سازمان هستند، گفت: از این تعداد، 25 هزار کودک در قالب فرزندخواندگی، 18 هزار کودک در طرح امداد در خانه و حدود 10 هزار کودک نیز در مراکز نگهداری زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون 34 شیرخوارگاه فعال در کشور وجود دارد، گفت: در مجموع حدود 700 مرکز نگهداری کودکان زیر نظر بهزیستی فعالیت می کنند که جز شیرخوارگاه ها، اغلب به صورت غیردولتی اداره می شوند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: تعداد فسخ های فرزندخواندگی در کشور بسیار اندک است و تجربه نشان داده است که بهترین محیط برای رشد و تربیت کودکان، آغوش خانواد


برچسب ها: مراکز نگهداری - سازمان بهزیستی کشور - نگهداری - کودک - سازمان - کودکان بی سرپرست - سازمان بهزیستی
آخرین اخبار سرویس:

در استان کردستان دیگر هیچ کودک شیرخواره ای در مراکز نگهداری نمی شود

در استان کردستان دیگر هیچ کودک شیرخواره ای در مراکز نگهداری نمی شود