مطالب مرتبط:
تخت روانچی: آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم
تخت روانچی: آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم؛ هر کاری که لازم باشد انجام خواهیم داد تا این اتفاق رخ دهد/ حمله آمریکا به ایران یک قمار واقعی است/ همه باید بدانند که شروع جنگ ممکن است، اما پایان دادن به آن آسان نیست
آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم
تخت روانچی: آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم
تخت روانچی: آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 19:152026-02-24بين الملل

آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم


مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری سومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو گفت: - ما آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ معاون سیاسی وزیر خارجه در مصاحبه با رادیو ان پی آر (NPR) آمریکا در پاسخ به تهدید های رییس جمهور آمریکا علیه ایران و احتمال حمله واشنگتن به کشورمان گفت: امیدواریم با چنین وضعیتی مواجه نشویم، زیرا جنگی که آغاز شود، قابل مهار نیست.

چگونه می توان جنگ را با یک ضربه پایان داد؟ بنابراین این یک قمار واقعی از نظر ماست.

امیدواریم چنین چیزی رخ ندهد، اما در هر صورت، اگر حمله ای یا تجاوزی علیه ایران صورت گیرد، ما طبق برنامه ریزی دفاعی خود پاسخ خواهیم داد؛ بنابراین همه باید بدانند که شروع جنگ ممکن است، اما پایان دادن به آن آسان نیست.

متن کامل مصاحبه این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با این رسانه آمریکایی به شرح زیر است: آیا انتظار دارید در اتاق مذاکرات با آمریکایی ها مستقیماً روبه رو شوید؟ ما گفت و گو های خود را در ژنو، در همان چارچوبی که در مسقط و ژنو در هفته گذشته داشتیم، ادامه خواهیم داد، بنابراین هیچ چیز تغییر نخواهد کرد.


برچسب ها: معاون سیاسی - علیه ایران - آمریکا - رییس جمهور آمریکا - ایران - وزیر امور خارجه - برگزاری
آخرین اخبار سرویس:

آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم

آماده ایم هرچه سریع تر به توافق برسیم