مطالب مرتبط:
سرلشکر موسوی: دشمن در دفاع مقدس 12 روزه مجبور به التماس شد
فیلم/ جلسه شورای اسلامی شهر اهواز با موضوع موزه دفاع مقدس و مقاومت
فیلم/گفت وگوی نویسنده و پژوهشگر دفاع مقدس
راز دفاع بی تردید از حق و سجده دختر دانشجو بر پرچم مقدس ایران
وزیر دفاع: درصورت تحمیل جنگ درسی فراموش نشدنی به دشمن خواهیم داد/ تهران نسبت به دخالت کشورهای فرامنطقه ای حساس است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 18:102026-02-24سياسي

دشمن در دفاع مقدس 12 روزه مجبور به التماس شد

دشمن در دفاع مقدس 12 روزه مجبور به التماس شد

رییس ستادکل نیرو های مسلح در دیدار وزیر دفاع ارمنستان گفت: در دفاع مقدس 12 روزه نیرو های مسلح به پشتیبانی مردم، دشمن را وادار کردند برای آتش بس التماس کند.

- رییس ستادکل نیرو های مسلح در دیدار وزیر دفاع ارمنستان گفت: در دفاع مقدس 12 روزه نیرو های مسلح به پشتیبانی مردم، دشمن را وادار کردند برای آتش بس التماس کند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سورن پاپیکیان که برای یک دیدار دوجانبه به دعوت وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به تهران سفر کرده است با رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه دو کشور دارای روابط دیرینه تاریخی همسایگی هستند، روابط و همکاری بین کشورهای منطقه را در امنیت و ثبات منطقه تأثیرگذار دانست و بر آمادگی کشورمان برای توسعه همکاری های نظامی با نیروهای مسلح ارمنستان تأکید کرد.

رییس ستادکل نیروهای مسلح حضور قدرت های فرامنطقه ای را خلاف منافع مردم منطقه و عامل بی ثباتی و ناامنی در منطقه دانست و با تأکید بر اطمینان به سوءنیت آنها گفت: جهان در مرحله گذار از دوره تک¬ قطبی و یک جانبه گرایی است و آمریکایی ها این روند را برنتابیده و تلاش می کنند با اقدامات نامشروع و غیرقانونی سلطه جویی خود را تحمیل کنند در حالی که عبور از نظم تک قطبی اجتناب ناپذیر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن در دفاع مقدس 12 روزه مجبور به التماس شد

دشمن در دفاع مقدس 12 روزه مجبور به التماس شد