مطالب مرتبط:
یارانه بگیران: خبر خوش دولت پزشکیان برای یک میلیون معترض
خبر خوش شبانه معاون وزیر کار برای یارانه بگیران | دولت پزشکیان برای همه یارانه بگیران سنگ تمام گذاشت
خبر خوش شبانه معاون وزیر کار برای یارانه بگیران | دولت پزشکیان برای همه یارانه بگیران سنگ تمام گذاشت
واریزی جدید دولت پزشکیان برای همه یارانه بگیران
خبر مهم یارانه ای دولت؛ شرط بازگشت یارانه معترضان چیست؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اسفند 1404 ساعت 12:302026-02-21اقتصادي

دولت، 8 میلیون نفر را از یارانه محروم کرد!


به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار از اسفند 1403 حدود 8 میلیون نفر از دریافت یارانه حذف شدند که یک میلیون نفر از آنان اعتراض کردند.

- یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نحوه رسیدگی به اعتراض های مربوط به قطع یارانه ها گفت: از این پس ملاک بررسی اعتراض ها، سه فاکتور مجموع درآمد خانوار، مجموع ارزش خودروهای خانوار و مجموع ارزش املاک و مستغلات خواهد بود.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا؛ وی افزود: در بخش درآمد، اگر درآمد خانوار تک نفره بالاتر از 30 میلیون تومان باشد، یارانه قطع می شود؛ دو نفره بالاتر از 36 میلیون، سه نفره بالاتر از 42 میلیون و به ازای هر نفر اضافه، سقف درآمدی شش میلیون تومان بیشتر می شود؛ همچنین اگر مجموع ارزش خودروهای خانوار از پنج میلیارد تومان و ارزش املاک و مستغلات از پنجاه میلیارد تومان فراتر رود، اعتراض فرد پذیرفته نخواهد شد.

اندایش خاطرنشان کرد: اگر معترض یکی از این سه شاخص را داشته باشد، اعتراضش قابل قبول نیست؛ اما در صورت نداشتن همه این موارد، یارانه او وصل خواهد شد.

وی تأکید کرد: فعلاً برنامه ای برای حذف افراد جدید وجود ندارد و تنها به بررسی اعتراض های ثبت شده پرداخته می شود.


برچسب ها: میلیون - املاک و مستغلات - میلیارد تومان - اعتراض - خانوار - یارانه - امور اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

دولت، 8 میلیون نفر را از یارانه محروم کرد!

دولت، 8 میلیون نفر را از یارانه محروم کرد!