مطالب مرتبط:
فعالسازی 28 نانوایی کشیک در گرگان/ سهمیه آرد افزایش یافت
ذخایر گندم و آرد کشور در وضعیت مطلوب| نانوایی ها حق تعطیلی خودسرانه ندارند
900 تن آرد فوق العاده به نانوایی های خراسان شمالی تخصیص یافت
افزایش سهمیه آرد نانوایی های ایلام
توزیع آرد سهمیه ترمیمی بین نانوایی های شهرستان بویراحمد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1404 ساعت 12:052026-03-06اقتصادي

ذخایر آرد مازندران مناسب است؛ صف نانوایی ها کاهش یافت


سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران از وضعیت مناسب ذخایر آرد در استان خبر داد .

- ذخایر آرد مازندران مناسب است؛ صف نانوایی ها کاهش یافت سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران از وضعیت مناسب ذخایر آرد در استان خبر داد .

  به گزارش؛ سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران از وضعیت مناسب ذخایر آرد در استان خبر داد و گفت: با نظارت های میدانی، عرضه نان در نانوایی ها بدون مشکل در حال انجام است.

محمد جعفری با اشاره به پایش میدانی وضعیت نانوایی های استان گفت: بررسی های انجام شده در سطح نانوایی ها نشان می دهد تولید و عرضه نان در شرایط مطلوب قرار دارد و شهروندان بدون مشکل به نان دسترسی دارند.

وی با بیان اینکه در روز های اخیر بازدید های نظارتی با هدف ارتقای خدمات رسانی به مردم و کاهش صف نانوایی ها انجام شده است، افزود: گزارش های میدانی بازرسان حاکی از آن است که صف های خرید نان در بسیاری از نقاط استان کاهش یافته و روند توزیع به شکل منظم در حال انجام است.

جعفری همچنین به وضعیت ذخایر آرد در استان اشاره کرد و گفت: در جریان این بازدید ها موجودی آرد نانوایی ها نیز مورد بررسی قرار گرفت که نتایج آن نشان دهنده کفایت ذخایر و آمادگی کامل برای استمرار پخت نان در روز های تعطیل است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ذخایر آرد مازندران مناسب است؛ صف نانوایی ها کاهش یافت

ذخایر آرد مازندران مناسب است؛ صف نانوایی ها کاهش یافت