|
| جمعه، 8 اسفند 1404 ساعت 22:502026-02-27بين الملل
وزیر خارجه عمان پس از دیدار با معاون رییس جمهور آمریکا، از پیشرفت مذاکرات میان واشنگتن و ایران و امکان رسیدن به توافق در روز های آینده خبر داد.
- به گزارش تابناک ؛ بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر خارجه عمان در دیدار با جی دی ونس، معاون رییس جمهور آمریکا جزییات مذاکرات واشنگتن و تهران و پیشرفت های حاصل شده تا کنون را ارائه کرد.
وی در این دیدار با اشاره به اهمیت ادامه روند مذاکرات، گفت: انتظار دارم در روز های آینده پیشرفت های بیشتری به دست آید و صلح در دسترس قرار گرفته است .
منابع خبری العربیه نیز گزارش دادند که این دیدار به طور کلی مثبت و سازنده بوده و زمینه های همکاری و هماهنگی بیشتر در مسائل منطقه ای را فراهم کرده است.
برچسب ها: معاون رییس جمهور آمریکا -
رییس جمهور آمریکا -
معاون رییس جمهور -
وزیر خارجه عمان -
دیدار -
مذاکرات -
وزیر خارجه |
آخرین اخبار سرویس:
|
جزییات دیدار وزیر عمانی با معاون ترامپ درباره ایران
جزییات دیدار وزیر عمانی با معاون ترامپ درباره ایران
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.