مطالب مرتبط:
رضایت مردمی از طرح نوآپست؛ افزایش استفاده از دستیار پستی من
رضایت مردمی از طرح نوآپست؛ افزایش استفاده از دستیار پستی من
انگلیس به آمریکا اجازه استفاده از دو پایگاه برای حمله احتمالی به ایران را نداد
استفاده 50 درصدی جوانان 18 تا 24 ساله از ChatGPT در هند
اعلام نظر انگلیس درباره استفاده از یک پایگاه برای حمله به ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 اسفند 1404 ساعت 13:552026-02-21اقتصادي

دستیار پستی من 7.8 میلیون بار استفاده شد


طرح «نوآپست» با تمرکز بر خدمات پستی غیرحضوری در پیام رسان های داخلی، وارد مرحله جدیدی شد و میانگین استفاده ماهانه از «دستیار پستی من» به 7.

- طرح نوآپست با تمرکز بر خدمات پستی غیرحضوری در پیام رسان های داخلی، وارد مرحله جدیدی شد و میانگین استفاده ماهانه از دستیار پستی من به 7.

8 میلیون بار رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما  ، شرکت ملی پست در مسیر اجرای برنامه تحول دیجیتال خود، نوآپست را به عنوان چارچوب عملیاتی نوسازی خدمات و هوشمندسازی فرایندهای پستی طراحی کرده است.

این طرح با هدف افزایش بهره وری، کاهش مراجعات حضوری، ارتقای کیفیت تجربه مشتری و توسعه دسترسی عادلانه به خدمات پستی در سراسر کشور اجرا می شود.

در همین راستا، دستیار پستی من به عنوان یکی از ارکان کلیدی نوآپست در بستر پیام رسان های داخلی راه اندازی شد تا امکان دریافت خدمات متنوع پستی را به صورت برخط و بدون مراجعه حضوری فراهم کند.

این دستیار هوشمند، نقطه اتصال مشتریان به خدمات پایه و ارزش افزوده پستی است و نقش مهمی در شکل گیری زیست بوم خدمات دیجیتال پست ایفا می کند.

تمرکز بر خدمات غیرحضوری و تجربه کاربر دستیار پستی من در دو بخش اصلی امور مشتریان و فروش خدمات پستی فعالیت دارد.


برچسب ها: پیام رسان های داخلی - پستی - خدمات پستی - پیام رسان - خدمات - استفاده - حضوری
آخرین اخبار سرویس:

دستیار پستی من 7.8 میلیون بار استفاده شد

دستیار پستی من 7.8 میلیون بار استفاده شد