مطالب مرتبط:
روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
نگرانی سازمان ملل از نسل کشی در غزه و کرانه باختری
هشدار سازمان ملل نسبت به تشدید حملات در کرانه باختری و جابه جایی اجباری فلسطینی ها
سازمان ملل نگران نسل کشی در غزه و کرانه باختری
تلاش رژیم صهیونیستی برای شهرک سازی در مناطق اشغالی جنوب لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1404 ساعت 03:352026-02-20بين الملل

مخالفت قاطع قطر با شهرک سازی صهیونیست ها در کرانه باختری


نماینده قطر در سازمان ملل متحد بر مخالفت قاطع کشورش با ادامه ساخت شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری تاکید کرد و اقدام فوری بین المللی برای حمایت از حقوق فلسطینیان را خواستار شد.

- مخالفت قاطع قطر با شهرک سازی صهیونیست ها در کرانه باختری نماینده قطر در سازمان ملل متحد بر مخالفت قاطع کشورش با ادامه ساخت شهرک های صهیونیست نشین در کرانه باختری تاکید کرد و اقدام فوری بین المللی برای حمایت از حقوق فلسطینیان را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه روزنامه اینترنتی القدس العربی، علیاء احمد بن سیف آل ثانی، نماینده قطر در سازمان ملل روز پنج شنبه طی نطقی در نشست گروه عربی با آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، برای پرداختن به اقدامات رژیم اشغالگر اسراییل در کرانه باختری، بر موضع کشورش در حمایت از حقوق فلسطینیان تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، گروه عربی مخالفت شدید خود را با تصمیم طبقه بندی اراضی تحت عنوان اراضی دولتی و پیشبرد گسترده ثبت و تسویه مالکیت اراضی اعلام کرد و این اقدام را تحولی خطرناک توصیف کرد که هدف از آن، تسریع فعالیت های شهرک سازی غیرقانونی و تحمیل حاکمیت رژیم اسراییل بر سرزمین های اشغالی فلسطین است.


برچسب ها: کرانه باختری - شهرک های صهیونیست نشین - شهرک سازی صهیونیست ها - سازمان ملل - صهیونیست - سازمان ملل متحد - فلسطینیان
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت قاطع قطر با شهرک سازی صهیونیست ها در کرانه باختری

مخالفت قاطع قطر با شهرک سازی صهیونیست ها در کرانه باختری