مطالب مرتبط:
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
حمایت ملی از طرح آب رسانی چشمه سفید در چهارمحال و بختیاری
مجموعه خبری علم و فناوری 6 اسفند1404در چهارمحال و بختیاری
بسته خبر های کوتاه 6 اسفند چهارمحال و بختیاری
هزار فرزند یتیم و محسنین در چهارمحال و بختیاری نیازمند حمایت خیرین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 08:552026-02-26اجتماعي

سیلابی شدن رودخانه ها و کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری


کارشناس هواشناسی چهارمحال و بختیاری در خصوص فعالیت متناوب سامانه بارشی، بالا آمدن سطح آب ردخانه ها و کاهش دما در استان هشدار داد.

- سیلابی شدن رودخانه ها و کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری کارشناس هواشناسی چهارمحال و بختیاری در خصوص فعالیت متناوب سامانه بارشی، بالا آمدن سطح آب ردخانه ها و کاهش دما در استان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری  صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری،   قطره گفت: با ورود این سامانه از فردا بارش باران و برف، احتمال رعد و برق، در ارتفاعات و نواحی کوهستانی کولاک برف، مه، کاهش دید، احتمال وقوع بهمن در مناطق مستعد تا اواسط هفته آینده پیش بینی می شود.

قطره افزود: بیشترین فعالیت این سامانه در شهرستان های کوهرنگ، اردل، فارسان، جنوب بروجن و غرب بن پیش بینی می شود.

به گفته وی اختلال در تردد و لغزندگی جاده ها، آبگرفتگی معابر، بالا آمدن آب رودخانه ها، ریزش سنگ در جاده ها، صاعقه و مخاطرات ناشی از وزش باد از پیامد های این سامانه است.

وی بر پرهیز از سفر های غیرضروری و احتیاط در تردد جاده ای، همراه داشتن تجهیزات زمستانی در هنگام عبور از جاده ها و نواحی سردسیر کوهستانی و توقف فعالیت های کوهنوردی تاکید کرد.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - چهارمحال - سیلابی شدن رودخانه ها - بختیاری - کارشناس هواشناسی - رودخانه ها - سامانه
آخرین اخبار سرویس:

سیلابی شدن رودخانه ها و کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری

سیلابی شدن رودخانه ها و کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری