مطالب مرتبط:
نحوه فعالیت بانک ها در تهران از فردا اعلام شد (16 اسفند 1404)
تشریح نحوه فعالیت بانک ها از روز شنبه
جدیدترین خبر درباره فعالیت ادارات از هفته آینده | تمدید دورکاری بانوان تا اطلاع ثانوی
بازدید مدیرعامل از نحوه فعالیت شعبه کشیک مرکزی بانک توسعه صادرات ایران
نحوه فعالیت بانک ها مشخص شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 15 اسفند 1404 ساعت 14:352026-03-06اقتصادي

اعلام نحوه فعالیت بانک ها در هفته آینده


واحدهای پشتیبان ستادی و فنی بانک ها با 20 درصد نیرو فعالیت خواهند داشت و شعب منتخب به صورت کشیک فعال خواهند بود.

همچنین شعب ارزی و شعب دارای صندوق امانات دایر خواهند بود.

- واحدهای پشتیبان ستادی و فنی بانک ها با 20 درصد نیرو فعالیت خواهند داشت و شعب منتخب به صورت کشیک فعال خواهند بود.

همچنین شعب ارزی و شعب دارای صندوق امانات دایر خواهند بود.

از روز یک شنبه (17 اسفند)، بانک ها با 20 درصد نیرو فعال می شوند و شعب منتخب نیز به عنوان کشیک فعال خواهند بود.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام استاندار تهران، از روز یک شنبه (17 دی 1404)، واحدهای پشتیبانی و فنی بانک ها با 20 درصد نیرو فعالیت می کنند و شعب منتخب نبز به صورت کشیک فعال خواهند بود.

  محمدصادق معتمدیان - استاندار تهران - اعلام کرده که فعالیت کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها و دستگاه های اجرایی مستقر در استان تهران از روز یکشنبه (17 اسفند 1404) تا اطلاع ثانوی با حضور 20 درصد از کارکنان به صورت حضوری انجام می شود.

استاندار تهران تاکید کرد که واحدهای پشتیبان ستادی و فنی بانک ها با 20 درصد نیرو فعالیت خواهند داشت و شعب منتخب به صورت کشیک فعال خواهند بود.

همچنین شعب ارزی و شعب دارای صندوق امانات دایر خواهند بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اعلام نحوه فعالیت بانک ها در هفته آینده

اعلام نحوه فعالیت بانک ها در هفته آینده