مطالب مرتبط:
چهارشنبه سوری به صورت نمادین در میادین شهرها برگزار شود
ترقه بازی در چهارشنبه سوری امسال ممنوع شد
ترقه بازی در چهارشنبه سوری امسال ممنوع شد
ترقه بازی در چهارشنبه سوری امسال ممنوع شد
ترقه بازی در چهارشنبه سوری امسال ممنوع اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 12:502026-03-16سياسي

حضور شبانه در میادین شهرها جایگزین امسال چهارشنبه سوری


رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به خدمات شبانه روزی اورژانس پیش بیمارستانی به بیماران، مصدومان حوادث و همچنین مجروحان جنگ، خواستار حضور شبانه در میادین شهرها به جای چهارشنبه سوری شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، جعفر میعادفر، اظهار داشت: حضور پرشور شبانه مردم در میادین شهرها، باعث تقویت روحیه نیروهای مسلح و رزمندگان می شود.

در جنگ تحمیلی اخیر، مجروحان سوختگی زیادی خدمات رسانی شدند البته مرکز تخصصی سوختگی تهران به دلیل انفجارها در مجاورت آن، تخلیه شده است.

وی افزود: طرح امداد نوروزی برای خدمات رسانی به مسافران در ایام نوروز، از 25 اسفندماه در سراسر کشور آغاز می شود و دستورالعمل های این طرح به دانشگاه های علوم پزشکی، پایگاه های اورژانس جاده ای و مراکز بهداشتی و درمانی ابلاغ شده است.

مرکز هدایت عملیات بحران وزارت بهداشت (EOC) نیز هر روز آخرین اطلاعات مربوط به این طرح را از طریق رسانه ملی و رسانه های رسمی، اطلاع رسانی خواهد کرد.

رییس سازمان اورژانس کشور از حوادث جاده ای به عنوان یکی از مشکلات کشور یاد کرد و گفت: رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، توجه به هشدارهای پلیس، رانندگی ایمن و همراهی با سازمان های امدادی می تواند در این زمینه به ما و خود مردم کمک زیادی کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور شبانه در میادین شهرها جایگزین امسال چهارشنبه سوری

حضور شبانه در میادین شهرها جایگزین امسال چهارشنبه سوری