مطالب مرتبط:
بیانیه بسیج دانشگاه شریف پیرامون حوادث دیروز
ببینید | واکنش رییس دانشگاه شریف به اتفاقات امروز: دشمن می خواهد دانشگاه مجازی شود اما ما نمی گذاریم
واکنش وزارت علوم به اتفاقات امروز 2 دانشگاه شریف و امیرکبیر
واکنش وزارت علوم به اتفاقات 2 دانشگاه تهران | هیچ دانشجویی در مراسم دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد
واکنش وزارت علوم به اتفاقات امروز 2 دانشگاه تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 11:102026-02-22سياسي

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته این دانشگاه


بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در بیانیه ای اعلام کرد: دشمن اگر بخواهد باز هم دانشگاه را بستر هنجارشکنی کند باید بداند ما همچنان نخواهیم گذاشت به خون شهدا توهین و آرمان های انقلاب خدشه دار شوند.

- بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در بیانیه ای اعلام کرد: دشمن اگر بخواهد باز هم دانشگاه را بستر هنجارشکنی کند باید بداند ما همچنان نخواهیم گذاشت به خون شهدا توهین و آرمان های انقلاب خدشه دار شوند.

دانشجوی آگاه و بیدار همچنان خود را متولی صحنه دانشگاه دانسته و از سواستفاده دشمنان جلوگیری خواهد کرد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون آشوب های روز شنبه 2 اسفندماه در این دانشگاه بیانیه ای را منتشر کرد که به شرح زیر است: صحنه دیروز دانشگاه؛ شاهد سرکشی و یاغی گری قشری بود که خود را عزادار خون های ریخته شده حوادث دی ماه میدانست، اما قاتل جان جوان های وطن را فراموش کرده بود و وقیحانه فریاد حمایت از خاندان منفور پهلوی سر می داد.

فریاد های متناقض این گروه در تمام صفحات تاریخ بی سابقه است که چگونه شعار مرگ بر دیکتاتور را چند لحظه بعد از سلطنت طلبی و شعار جاوید شاه می دهید؟ امروز برخی نشان دادند وقاحت مرز ندارد.


برچسب ها: دانشگاه - بسیج دانشجویی - دانشگاه شریف - دانشجویی - آرمان های انقلاب - بیانیه - هنجارشکنی
آخرین اخبار سرویس:

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته این دانشگاه

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته این دانشگاه