مطالب مرتبط:
بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال
بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال پس از تخلیه بار ترافیکی
بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال پس از تخلیه بار ترافیکی
آخرین وضعیت جاده چالوس | بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال پس از تخلیه بار ترافیکی
ممنوعیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس / ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اسفند 1404 ساعت 09:052026-03-03اجتماعي

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال


سرهنگ سیاوش محبی در توضیح بیشتر اعلام کرد: جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال که طی ساعت های گذشته به دلیل حجم بالای ترافیک به صورت یکطرفه مدیریت می شد، - سرهنگ سیاوش محبی در توضیح بیشتر اعلام کرد: جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال که طی ساعت های گذشته به دلیل حجم بالای ترافیک به صورت یکطرفه مدیریت می شد، پس از تخلیه بار ترافیکی و روان سازی مسیر، در حال حاضر به صورت دوطرفه بازگشایی شده و تردد به شکل رفت و برگشت در این محورها در جریان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی دوطرفه محور شمالی چالوس و آزادراه تهران_شمال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سیاوش محبی در توضیح بیشتر اعلام کرد: جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال که طی ساعت های گذشته به دلیل حجم بالای ترافیک به صورت یکطرفه مدیریت می شد، پس از تخلیه بار ترافیکی و روان سازی مسیر، در حال حاضر به صورت دوطرفه بازگشایی شده و تردد به شکل رفت و برگشت در این محورها در جریان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت سایر محورهای شمالی افزود: در حال حاضر ترافیک در جاده هراز، محور فیروزکوه و آزادراه قزوین–رشت پرحجم، اما روان گزارش شده است.

سرهنگ محبی تصریح کرد: در دیگر جاده های کشور در حال حاضر انسداد یا محدودیت ترافیکی خاصی اعمال نشده و تردد در آنها در جریان است و در ص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال

بازگشایی دوطرفه جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال