مطالب مرتبط:
جلوگیری از فروش و مصادره اموال متعلق به عناصر همکار با دشمن در خارج و داخل کشور
دادستان کل کشور: فروش و جابه جایی اموال عناصر همکار با دشمن ممنوع است
دستور دادستان برای ممنوعیت فروش و جابه جایی اموال عناصر همکار با دشمن
ببینید | اژه ای: اموال عناصر همکار با دشمن متجاوز در خارج و داخل کشور مطابق قانون مصادره شود
اژه ای: اموال عناصر همکار با دشمن متجاوز در خارج و داخل کشور مطابق قانون مصادره شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 20:252026-03-16سياسي

جلوگیری از فروش اموال متعلق به عناصر همکار با دشمن


دادستان کل کشور با ارسال نامه ای به علی صالحی دادستان تهران دستور داد تا نسبت به تعقیب کیفری، پیشگیری و ممنوعیت هرگونه فروش، جابه جایی، انتقال اسناد نسبت به شناسایی و توقیف کلیه اموال منقول و غیر منقول عناصر همکار با دشمن متجاوز در خارج و داخل کشور اقدام کند.

- به گزارش تابناک به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای امروز در نشست با تعدادی از اعضای شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به تشکیل پرونده قضایی و مصادره اموال عناصر همکار با دشمن متجاوز در خارج و داخل کشور تصریح کرد: اعلام کرده ایم عناصری از ایرانیان که خارج از کشور با دشمن متجاوز به انحاء مختلف همکاری می کنند، با مصادره اموال مواجه می شوند؛ تاکید مؤکد داریم در پیشبرد این مقوله تسریع صورت گیرد و با لحاظ جوانب قانونی، در قبال آن، اطلاع رسانی مقتضی نیز صورت گیرد.

این قضیه بویژه در قبال عناصری با سرعت صورت گیرد که از پول این مردم و مملکت، ثروت اندوخته اند و احیاناً چهره شده اند و حالا با دشمن متجاوز به مردم، همکاری و همصدایی می کنند.

در پی این دستور حجت الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور با ارسال نامه ای به علی صالحی دادستان تهران دستور داد تا نسبت به تعقیب کیفری، پیشگیری و ممنوعیت از هرگونه فروش، جابجایی، انتقال اسناد نسبت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از فروش اموال متعلق به عناصر همکار با دشمن

جلوگیری از فروش اموال متعلق به عناصر همکار با دشمن