مطالب مرتبط:
بررسی وضعیت شبکه برق کشور در گفتگو با معاون اجرایی رییس جمهور؛ پایداری شبکه توزیع برقرار است
شبکه برق کشور کاملاً پایدار است
شبکه برق کشور کاملاً پایدار است
شبکه برق کشور کاملاً پایدار است
آخرین وضعیت برق کشور پس از آسیب جنگی به تأسیسات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اسفند 1404 ساعت 13:552026-03-11اقتصادي

نیروگاه های کشور با حداکثر قدرت در حال تولید برق هستند


وضعیت نیروگاه های کشور در وضعیت مطلوب قرار دارند و آماده تولید برق هستند.

- نیروگاه های کشور با حداکثر قدرت در حال تولید برق هستند معاون وزیر نیرو گفت: وضعیت نیروگاه های کشور در وضعیت مطلوب قرار دارند و آماده تولید برق هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی رجبی مشهدی معاون وزیر نیرو گفت: همکاران ما از ابتدای دوره جنگ پای کار بودند و در این بین صدماتی به شبکه های برق و بخش هایی مختلف صنعت برق وارد آمده است و تلاش ما و همکاران این است که در این شرایط بتوانیم برق کشور به طور پایدار تأمین کنیم.

وی ادامه داد: متاسفانه شبکه های برق مستقیما تحت تأثیر واقع شدند و موجب قطعی های شد که گروه های همکاران ما در بخش برق پای کار بودند تا مشکل برطرف شود،به طور کلی در تهران بزرگ 150 حادثه اتفاق افتاده و توانستند این تعداد را زیر یک ساعت حادثه آن را برطرف کنند.

   رجبی مشهدی بیان کرد: ما در تهران و البرز کمتر از دو ساعت مشکلات قطعی برق را برطرف کردیم چون مقدار آسیب تا حدودی بزرگ بود ولی همکاران پایه کار و آماده باش هستند که بتوانیم خدمات خوبی عرضه کنیم.

تمام تلاش ما این است که دچار قطعی برق گسترده نشویم ولی امیدواریم حادثه ای رخ ندهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیروگاه های کشور با حداکثر قدرت در حال تولید برق هستند

نیروگاه های کشور با حداکثر قدرت در حال تولید برق هستند