مطالب مرتبط:
افزایش 44 درصدی بارش باران در فارس| سامانه بارشی جدید در راه است
پیش بینی فعالیت سامانه بارشی قوی در ایلام
استاندار سیستان و بلوچستان: تکمیل زیرساخت های استان به سرعت در حال انجام است
باد و باران در انتظار سیستان و بلوچستان
هواشناسی اصفهان برای فعالیت سامانه بارشی جدید هشدار صادر کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اسفند 1404 ساعت 13:252026-03-15اجتماعي

فعالیت سامانه بارشی همراه با افزایش سرعت باد در سیستان و بلوچستان


از سه شنبه تا جمعه (26 تا 29 اسفند) برای همه مناطق سیستان و بلوچستان در برخی نقاط رگبار رعدوبرق و تند باد شدید لحظه ای پیش بینی می شود.

- از سه شنبه تا جمعه (26 تا 29 اسفند) برای همه مناطق سیستان و بلوچستان در برخی نقاط رگبار رعدوبرق و تند باد شدید لحظه ای پیش بینی می شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا استان سیستان و بلوچستان گفت: همچنین دوشنبه، سه شنبه و جمعه در زاهدان و مناطق مرکزی و جنوبی استان و چهارشنبه و پنج شنبه در شمال استان وزش باد نسبتا شدید تا شدید و گردوخاک رخ خواهد داد.

علی ملاشاهی توصیه کرد: هم استانی ها ضمن رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی، در زمان غبارآلود بودن هوا از تردد غیرضروری در فضای باز پرهیز و در سفر های برون شهری احتیاط لازم صورت گیرد.

وی ادامه داد: از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده نیز خودداری شده و تمهیدات لازم برای کاهش خسارات احتمالی اندیشیده شود.

رییس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: از سه شنبه تا جمعه (26 تا 29 اسفند)، در دریای عمان افزایش سرعت وزش باد حدود 22 تا 28 نات و افزایش ارتفاع موج به حدود 1.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت سامانه بارشی همراه با افزایش سرعت باد در سیستان و بلوچستان

فعالیت سامانه بارشی همراه با افزایش سرعت باد در سیستان و بلوچستان