مطالب مرتبط:
مدیرعامل بهشت زهرا (س): قطعه 90 بهشت زهرا پاسخگوی نیاز فوری دفن نیست/ نیاز به آرامستان های جدید داریم
بهشت زهرا در آستانه اتمام ظرفیت دفن
از پزشک مخصوص ناصرالدین شاه تا آوارگان لهستانی در این قبرستان ایران دفن شده اند
یوتیوبر با یک کیت 10 دلاری ظرفیت باتری آیفون 11 پرو را سه برابر کرد
نماینده پوتین: راه آهن رشت- آستارا ظرفیت بزرگ اقتصادی میان ایران و روسیه است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1404 ساعت 10:402026-02-20اقتصادي

قطعه 95 نیز به ظرفیت دفن افزوده می شود


مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با تأکید بر کمبود قطعات «روز دفن» در تهران، گفت: قطعه 90 تنها در بلند مدت به مدیریت دفن کمک می کند و حل اساسی این مسئله نیازمند ایجاد هم زمان چند آرامستان جدید در اطراف شهر است.

- مدیرعامل سازمان بهشت زهرا با تأکید بر کمبود قطعات روز دفن در تهران، گفت: قطعه 90 تنها در بلند مدت به مدیریت دفن کمک می کند و حل اساسی این مسئله نیازمند ایجاد هم زمان چند آرامستان جدید در اطراف شهر است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،جواد تاجیک با اشاره به آخرین وضع دفن اموات در بهشت زهرا  و قطعه تازه ساخته شده 90، گفت: قطعه 90 در ناحیه یک بهشت زهرا قرار دارد و این قطعه جزو قطعات قدیمی محسوب می شود و در زمره قطعات روز دفن نیست؛ بنابراین به طور طبیعی استفاده از آن تنها در بلندمدت می تواند به مدیریت موضوع دفن کمک کند، اما در شرایط بحرانی و اضطراری کنونی که با کمبود قطعات روز دفن مواجه هستیم، پاسخگوی نیاز فوری نخواهد بود.

وی افزود: قطعه 90 همانند سایر قطعات ناحیه یک امکان پیش خرید و دفن آزاد دارد و استفاده از بخشی از آن آغاز شده و به تدریج شهروندان نیز از آن بهره می برند.

هر میزان که بتوانیم در نواحی یک و دو از ظرفیت های بلااستفاده بهره برداری کنیم، در طول زمان هم به شهروندان کمک کرده ایم.


برچسب ها: مدیرعامل سازمان بهشت زهرا - بهشت زهرا - سازمان بهشت زهرا - قطعات - قطعه - مدیریت - زهرا
آخرین اخبار سرویس:

قطعه 95 نیز به ظرفیت دفن افزوده می شود

قطعه 95 نیز به ظرفیت دفن افزوده می شود