مطالب مرتبط:
صدور احکام سنگین تعزیرات برای قاچاق کالا و دام در جنوب شرق تهران
صدور احکام تازه از سوی کمیته تعیین وضعیت
دعوت پرتاب گر دیسک چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی پرتاب دیسک
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
انفجار در کارگاه مجتمع فن آوران بن چهارمحال و بختیاری و مصدومیت دو نفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 12:452026-02-22حوادث

صدور احکام سنگین برای شکارچیان غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری


سه شکارچی غیرمجاز در چهارمحال وبختیاری به جرم شکار غیرقانونی و درگیری مسلحانه با محیط بانان به بیش از 40 سال حبس تعزیری و مجازات های تکمیلی محکوم شدند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، دادگاه کیفری شهرستان شهرکرد، سه متخلف را به دلیل شکار غیرمجاز یک رأس میش وحشی ماده در منطقه حفاظت شده تنگ صیاد و درگیری مسلحانه با مأموران محیط زیست، در مجموع به بیش از 40 سال حبس تعزیری و چندین فقره شلاق محکوم کرد.

  مدیرکل حفاظت محیط زیست استان چهارمحال و بختیاری گفت: این حکم که شامل اتهاماتی نظیر حمل سلاح جنگی و شکاری، تیراندازی به سمت مأموران، ضرب و جرح عمدی، توهین و تمرد است، به ترتیب برای متهمان 23 سال، 17 سال و 8 ماه حبس تعیین کرده است.

دادگاه همچنین دستور ضبط سلاح ها و پرداخت خسارات دولتی را صادر نمود.

  محسن کریمی این رأی را الگویی مؤثر و دارای نقش بازدارنده جدی در جلوگیری از جرائم علیه حیات وحش، به ویژه گونه های ارزشمندی مانند قوچ و میش وحشی، دانست و بر حمایت قاطع دستگاه قضایی از محیط بانان تأکید کرد.

این پرونده مربوط به حوادث آذر 1402 بوده است.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - درگیری مسلحانه - چهارمحال - استان چهارمحال و بختیاری - بختیاری - غیرمجاز - مدیرکل حفاظت محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

صدور احکام سنگین برای شکارچیان غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری

صدور احکام سنگین برای شکارچیان غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری