مطالب مرتبط:
آغاز به کار 8 هزار آشپزخانه «اطعام مهدوی» در ماه رمضان با هدف توزیع غذای گرم
فعالیت 90 آشپزخانه مهدوی در کهگیلویه و بویراحمد+تصاویر
اوقات شرعی امروز مشهد (جمعه 1 اسفند 1404) + دعای روز دوم ماه رمضان
پیام رییس مجلس به روسای مجالس کشورهای اسلامی | تبریک حلول ماه مبارک رمضان از سوی رییس مجلس / پیام مهم و رسمی
پیام رییس مجلس به روسای مجالس کشورهای اسلامی | تبریک حلول ماه مبارک رمضان از سوی رییس مجلس / پیام مهم و رسمی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1404 ساعت 20:352026-02-20سياسي

ایجاد آشپزخانه های مهدوی در ماه پربرکت رمضان


برای پخت غذای گرم برای نیازمندان در ماه پرخیر و برکت رمضان، آشپزخانه های مهدوی در سراسر استان راه اندازی شد.

- برای پخت غذای گرم برای نیازمندان در ماه پرخیر و برکت رمضان، آشپزخانه های مهدوی در سراسر استان راه اندازی شد.

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: کمیته امداد استان کرمان نیز همزمان با سراسر کشور، طرح “ایران همدل” و “اطعام مهدوی” را در سراسر استان آغاز کرده است.

ناصر عسکری نژاد، افزود:بیش از 110 آشپزخانه اطعام مهدوی در سراسر استان راه اندازی شده وبه همت خیران و با هم افزایی کمیته امداد، غذای گرم پخت و بین نیازمندان توزیع می شود.

وی با اشاره به فعالیت های این نهاد در ماه مبارک رمضان پارسال بیان کرد:  پارسال بیش از 2میلیون و 400 هزار پرس غذای گرم به همت خیران پخت و  بین نیازمندان استان توزیع شد و همچنین بیش از دو میلیون و 600 هزار افطاری ساده و بیش از 40 هزار بسته معیشتی در استان توزیع شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد آشپزخانه های مهدوی در ماه پربرکت رمضان

ایجاد آشپزخانه های مهدوی در ماه پربرکت رمضان