مطالب مرتبط:
اختتامیه جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران با حضور 15 دانشگاه هنر و معماری برگزار شد
اختتامیه جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
آنچه امروز در 5 دانشگاه شهر تهران گذشت 
هنر و دانشگاه در مسیر بازآفرینی هویت تهران / زاکانی: مترو به گالری شهری تبدیل شده است
هنر و دانشگاه، کلید تحول هویتی شهر و توسعه پایدار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 09:552026-02-26فرهنگي

حضور بیش از 15 دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران

حضور بیش از 15 دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران

نخستین جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران شامگاه چهارشنبه با حضور شهردار تهران ، جمعی از مدیران شهری، اساتید دانشگاه و هنرمندان و دانشجویان رشته های هنر در برج میلاد برگزار شد.

- نخستین جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران شامگاه چهارشنبه با حضور شهردار تهران ، جمعی از مدیران شهری، اساتید دانشگاه و هنرمندان و دانشجویان رشته های هنر در برج میلاد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، رسول پهلوان پور، دبیر علمی جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران ( تهران بوم هنر؛ رویکردهای نوین در زیباسازی شهر) با بیان اینکه این جشنواره با مشارکت شهرداری منطقه 6، سازمان زیباسازی شهرداری و دانشگاه های هنر تهران برگزار شد، گفت: شروع فرایند جشنواره از فروردین امسال شروع شده و با مسئولیت پذیری شهرداری منطقه 6 به سرانجام رسید.

وی با بیان اینکه آثار این جشنواره در دو بخش حرفه ای و عمومی دریافت شد تا امکان گسترده مشارکت فراهم شود، افزود: یکهزار و 30 اثر در مجموع به دبیرخانه ارسال شد که 427 اثر در بخش حرفه ای و 603 اثر در بخش عمومی بود و از این آثار 98 اثر در بخش حرفه ای و 179 اثر در بخش عمومی به عنوان برگزیدگان مرحله اول انتخاب شدند.

پهلوان پور ادامه داد: در مجموع بر اساس شاخصه های داوری از کل آثار، یک اثر به عنوان اثر برگزیده و دو اثر دیگر به عنو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور بیش از 15 دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران

حضور بیش از 15 دانشگاه در جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران