مطالب مرتبط:
آمریکا عامل فرار سرمایه ها از خاورمیانه است/جنگ عامل افزایش هزینه های تولید در جهان
آمریکا عامل فرار سرمایه ها از خاورمیانه است | جنگ عامل افزایش هزینه های تولید در جهان
افزایش 25 درصدی تولید محصولات کشاورزی در ایرانشهر
زیرساخت های تولید در شهرک های صنعتی پایدار است
آسیب 60 درصدی به انبارها و خطوط تولید تجهیزات پزشکی در جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 22:252026-03-16اقتصادي

لزوم به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی خوزستان


سرپرست معاونت طرح و برنامه صنعت، معدن و تجارت خوزستان در بازدید از شرکت کشت و صنعت هفت تپه و شرکت قند خاورمیانه بر به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی استان تاکید کرد.

- لزوم به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی خوزستان سرپرست معاونت طرح و برنامه صنعت، معدن و تجارت خوزستان در بازدید از شرکت کشت و صنعت هفت تپه و شرکت قند خاورمیانه بر به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مهراب عبداللهی در جریان بازدید از خطوط تولید شرکت کشت و صنعت هفت تپه و شرکت قند خاورمیانه خوزستان که با هدف بررسی روند تولید، ظرفیت های صنعتی و مسائل و چالش های موجود در صنعت قند و شکر استان انجام شد، از بخش های مختلف خطوط تولید این دو مجموعه بازدید و با مدیران و کارشناسان فنی گفت و گو کرد.

وی در این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی صنعت نیشکر و تولید شکر در خوزستان اظهار کرد: شرکت های فعال در این حوزه نقش مهمی در تأمین نیاز کشور، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان دارند و حمایت از تولید و رفع موانع پیش روی واحد های صنعتی از اولویت های اداره کل صمت خوزستان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی خوزستان

لزوم به روزرسانی خطوط تولید و افزایش بهره وری در واحد های صنعتی خوزستان