مطالب مرتبط:
ردصلاحیت اصلاح طلبان در موسم نارضایتی؛ انقباض سیاسی یا قمار با سرمایه اجتماعی؟
معاون استاندار سمنان: فرهنگ ایثار و شهادت الگوی حکمرانی و پشتوانه سرمایه اجتماعی است
حفظ مشارکت مردم؛ پیش نیاز تقویت سرمایه اجتماعی نظام سیاسی
فرهنگ ایثار؛ ستون حکمرانی و سرمایه اجتماعی کشور
خبر مهم درباره واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی امروز دوشنبه 4 اسفند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 06:252026-02-24سياسي

طهماسبی: سالمندان سرمایه اجتماعی هستند


استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت تکریم سالمندان، خواستار حضور فعال مدیران در جلسات مرتبط با این حوزه و بهره گیری مؤثر از ظرفیت های فکری و اجتماعی این قشر شد.

- گرگان- استاندار گلستان با تأکید بر ضرورت تکریم سالمندان، خواستار حضور فعال مدیران در جلسات مرتبط با این حوزه و بهره گیری مؤثر از ظرفیت های فکری و اجتماعی این قشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طهماسبی در جلسه شورای سالمندان استان با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمندی، این مقطع از زندگی را واقعیتی اجتناب ناپذیر دانست و اظهار کرد: توجه به مسائل سالمندان وظیفه ای همگانی است و تکریم این قشر ریشه در فرهنگ اصیل ایرانی دارد.

وی با تأکید بر اهمیت جایگاه شورای سالمندان افزود: نشست های مرتبط با این حوزه نباید تشریفاتی یا کم اهمیت تلقی شود و لازم است مدیران و معاونان دستگاه های اجرایی با حساسیت و حضور مؤثر، موضوعات مربوط به سالمندان را پیگیری کنند.

استاندار گلستان با اشاره به پیشینه فرهنگی ایران اسلامی اظهار کرد: احترام به بزرگ ترها و بهره گیری از تجربه آنان از ارزش های بنیادین جامعه ماست و سالمندان گنجینه ای ارزشمند از تجربه، دانش و سرمایه اجتماعی محسوب می شوند که باید از ظرفیت های آنان در عرصه های مختلف استفاده شود.


برچسب ها: سالمندان - استاندار گلستان - اجتماعی - مدیران - بهره گیری - فرهنگ اصیل ایرانی - دستگاه های اجرایی
آخرین اخبار سرویس:

طهماسبی: سالمندان سرمایه اجتماعی هستند

طهماسبی: سالمندان سرمایه اجتماعی هستند