مطالب مرتبط:
110 شهید در حملات دشمن صهیونی_آمریکایی به آذربایجان شرقی
میدل ایست مانیتور: ایران با صادرات نفت از تنگه هرمز، آمریکا را تحقیر کرد
110 شهید و 1015 مجروح جنگ رمضان در آذربایجان شرقی
ایران با صادرات نفت از تنگه هرمز، آمریکا را تحقیر کرد
استانداری آذربایجان شرقی: تعداد شهدا از اول جنگ تا امروز به 110 نفر رسیده / تعداد مجروحان هزار و 15 نفر گزارش شده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 17:402026-03-16اقتصادي

ارزآوری به کشور با صادرات 110 هزار تن کیوی از گیلان


رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از صادرات بیش از 110 هزار تن محصول کیوی باغ های استان امسال خبر داد و گفت: با صادرات این میزان کیوی، 133 میلیون و 200 دلار ارز وارد کشور شد.

- رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از صادرات بیش از 110 هزار تن محصول کیوی باغ های استان امسال خبر داد و گفت: با صادرات این میزان کیوی، 133 میلیون و 200 دلار ارز وارد کشور شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ صالح محمدی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 110 هزار و 934 تن کیوی محصول باغ های گیلان به ارزش 133 میلیون و 200 هزار دلار به کشور های دیگر صادر شد.

وی با بیان اینکه امسال 52 هزار و 401 تن از محصول کیوی گیلان به روسیه و 20 هزار و 819 تن هم به هند صادر شد، افزود: همچنین صادرات کیوی از مرز های گیلان به دیگر کشور ها و استان ها حدود 30 هزار تن بود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رتبه نخست استان به لحاظ سطح زیر کشت و تولید محصول کیوی در کشور خبر داد و افزود: محصول کیوی از محصولات صادراتی و ارزآور کشور است و ایجاد شرایط لازم برای صادرات این محصول با توجه به موقعیت استراتژیک گیلان در نزدیکی مراکز تولید به مرز های صادراتی از اهمیت بالایی برخوردار است.

  صالح محمدی افزود: گیلان 8 هزار و 500 هکتار باغ کیوی دارد که هر سال 8 هزار و 735 باغدار به طور متوسط 220 هزار تن محصول کیوی مرغوب تولید می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارزآوری به کشور با صادرات 110 هزار تن کیوی از گیلان

ارزآوری به کشور با صادرات 110 هزار تن کیوی از گیلان