مطالب مرتبط:
سی ان ان: چگونه طرح جنگ ترامپ علیه ایران تنها پس از چند ساعت به شکست انجامید؟
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ دربارهٔ شکست دادن ایران
واکنش محمدباقر قالیباف به ادعای ترامپ درباره شکست دادن ایران
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درباره شکست دادن ایران رونویس | اخبار ورزشی
واکنش محمدباقر قالیباف به ادعای ترامپ درباره شکست دادن ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1404 ساعت 09:402026-03-16بين الملل

فرافکنی ترامپ درباره شکست از ایران


رییس جمهوری آمریکا در یک فرافکنی جدید، هوش مصنوعی و رسانه های جریان اصلی را مقصر شکست از ایران اعلام کرد.

- رییس جمهوری آمریکا در یک فرافکنی جدید، هوش مصنوعی و رسانه های جریان اصلی را مقصر شکست از ایران اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی تروث سوشال مدعی شد ایران با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و هماهنگی با رسانه های آمریکایی، صحنه هایی از حملات نظامی موفقیت آمیز علیه نیروهای آمریکایی را جعل میکند.

او با اشاره به گزارشهایی درباره حمله به ناو هواپیمابر یواس اس آبراهام لینکلن یا سرنگونی هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی، این اخبار را ساختگی و حاصل هوش مصنوعی خواند و تأکید کرد که این تجهیزات عملیاتی و سالم هستند.

ترامپ در بخشی از این پیام، رسانه های جریان اصلی دنیا را به خیانت متهم کرد و از اقدام رییس کمیسیون ارتباطات فدرال برای بررسی لغو مجوز برخی از آنها استقبال نمود.

به گزارش مهر، تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران از روز نهم اسفند 1404 (28 فوریه 2026) آغاز شد.

حضرت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان نظامی و مردم ایران در این حملات شهید شدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرافکنی ترامپ درباره شکست از ایران

فرافکنی ترامپ درباره شکست از ایران