مطالب مرتبط:
پزشکیان: وزرا باید در دانشگاه ها حاضر شوند و فضای گفت وگو را تقویت کنند/ وظیفه ماست که با شنیدن اعتراض، برای حل مسایل و مشکلات اقدام کنیم/ سرنوشت کل دانشگاه ها و صدها هزار دانشجو نباید تحت تأثیر اقدامات تعداد معدودی قرار گیرد
پزشکیان: وزرا در دانشگاه ها حاضر شده و فضای گفت وگو را تقویت کنند
پزشکیان: وزرا باید با حضور در دانشگاه ها فضای گفت و گو را تقویت کنند
رییس جمهور: اعتراض نشانه زنده بودن جامعه است؛ وزرا به دانشگاه ها بروند و فضای گفت وگو را تقویت کنند
پزشکیان در جلسه هیأت دولت: وزرا باید در دانشگاه ها حاضر شوند و فضای گفت وگو را تقویت کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 اسفند 1404 ساعت 08:552026-02-26سياسي

ضرورت تقویت بنیه اعتقادی معلمان و ایجاد فضای گفت و گو در مدارس


نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان بر اهمیت تربیت نسل جدید تأکید کرد و گفت: برای تربیت صحیح دانش آموزان، لازم است بنیه اعتقادی معلمان تقویت و فضای آزاد گفت و گو برای طرح سؤالات و شبهات در مدارس فراهم شود.

- ضرورت تقویت بنیه اعتقادی معلمان و ایجاد فضای گفت و گو در مدارس نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان بر اهمیت تربیت نسل جدید تأکید کرد و گفت: برای تربیت صحیح دانش آموزان، لازم است بنیه اعتقادی معلمان تقویت و فضای آزاد گفت و گو برای طرح سؤالات و شبهات در مدارس فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، آیت الله مصطفی محامی در دیدار با مربیان و مشاوران مدارس زاهدان، گفت: خروجی فعالیت های تربیتی باید سنجیده شود، نه آمار کلاس ها و گزارش ها.

فضای مدرسه باید به گونه ای باشد که دانش آموزان بتوانند آزادانه سؤالات خود را مطرح کنند و از شبهات موجود در ذهن خود رهایی یابند.

وی با اشاره به اهمیت همکاری مستمر میان حوزه علمیه و آموزش و پرورش، تصریح کرد: بدون تقویت بنیه اعتقادی معلمان، پاسخگویی به سؤالات و شبهات دانش آموزان ممکن نخواهد بود، معلمان باید به گونه ای تربیت شوند که بتوانند در برابر سؤالات دینی و اعتقادی دانش آموزان، پاسخ های مؤثر و آگاهانه بدهند.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - دانش آموزان - نماینده ولی فقیه - امام جمعه زاهدان - گفت و گو - اعتقادی - تربیت
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تقویت بنیه اعتقادی معلمان و ایجاد فضای گفت و گو در مدارس

ضرورت تقویت بنیه اعتقادی معلمان و ایجاد فضای گفت و گو در مدارس