مطالب مرتبط:
مراکز عرضه و توزیع کالا زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی/ بازرسی بیش از 500 مرکز بزرگ عرضه ک
مراکز عرضه و توزیع کالا زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی
از محل ترخیص کالا تا خط مقدم امنیت اقتصادی
نظارت دقیق بر مراکز عرضه کالا | وضعیت تأمین کالاهای اساسی مطلوب است
برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در رشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 اسفند 1404 ساعت 16:202026-03-18اقتصادي

مراکز عرضه و توزیع کالا زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی


سردار حسین رحیمی با اشاره به تداوم اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در قرارگاه مبارزه با احتکار و امتناع از عرضه کالا و اینکه بیشترین تمرکز در این قرارگاه بر مقابله با احتکار کالا و امتناع از عرضه کالا اساسی است، - اظهار کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در این ایام از بیش از 500 باب انبار ، فروشگاه زنجیره ای و مرکز عرضه بزرگ و مهم از جمله پمپ بنزین ها بازدید کردند.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از بازدید کارآگاهان اقتصادی  از مراکز بزرگ عرضه و توزیع کالا خبر داد و گفت: فعالیت مراکز توزیع و عرضه کالا در شرایط فعلی و در آستانه سال جدید، با هدف تامین نظم بازار و ممانعت از هرگونه تخلف در احتکار و گرانفروشی، زیر ذره بین نیروهای پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.

  به گزارش فراجا، سردار حسین رحیمی با اشاره به تداوم اقدامات پلیس امنیت اقتصادی فراجا در قرارگاه مبارزه با احتکار و امتناع از عرضه کالا و اینکه بیشترین تمرکز در این قرارگاه بر مقابله با احتکار کالا و امتناع از عرضه کالا اساسی است، اظهار کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در این ایام از بیش از 500 باب انبار ، فروشگاه زنجیره ای و مرکز عرضه بزرگ و مهم از جمله پمپ بنزین ها بازدید کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراکز عرضه و توزیع کالا زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی

مراکز عرضه و توزیع کالا زیر ذره بین پلیس امنیت اقتصادی