مطالب مرتبط:
300 زندانی غیرعمد در انتظار آزادی در کهگیلویه و بویراحمد
آزادی «فرانکشتاین» و «شکارچیان شیاطین KPop» از قید استریم با مجموعه کریتریون
ونزوئلا خواستار آزادی فوری مادورو و همسرش شد
پیشرفت 72 درصدی ایستگاه آزادی قطار شهری کرمانشاه/ بهره برداری از بخشی از مسیر تا پایان سال آینده
دیدارهای استقلال و پرسپولیس قطعا فصل بعد در ورزشگاه آزادی خواهد بود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 اسفند 1404 ساعت 16:402026-02-24سياسي

آزادی 820 زندانی جرایم غیر عمد در تهران


مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران از آزادی 820 زندانی جرایم غیرعمد در 11 ماهه امسال خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عباس کشانی مدیر ستاد مردمی دیه استان تهران گفت: در 11 ماهه امسال با تلاش همکاران، همراهی خیرین نیک اندیش، گذشت شکات و بهره گیری هدفمند از ظرفیت جلسات صلح و سازش، از ابتدای سال جاری تاکنون 820 نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی در استان تهران آزاد شده و به کانون گرم خانواده های خود بازگشته اند.

وی با اشاره به ترکیب آماری افراد آزادشده گفت: از این تعداد، 752 نفر مرد و 68 نفر زن بوده اند که با تأمین شرایط قانونی و جلب رضایت شکات، زمینه آزادی آنان فراهم شده است.

مدیر ستاد دیه استان تهران در تشریح ابعاد مالی این پرونده ها افزود: مجموع بدهی زندانیان آزادشده رقمی بالغ بر سه هزار میلیارد تومان بوده که این مبلغ از طریق پذیرش اعسار، اخذ گذشت از شکات، کمک های خیرین نیک اندیش و مشارکت خانواده زندانیان تأمین شده است.

وی گفت: 612 نفر از زندانیان آزادشده، محکومان مالی بوده اند که به دلیل مطالبات ناشی از چک، سفته، ضمانت و شکایت شاکی خصوصی در حبس به سر می بردند.

همچنین 189 نفر از زندانیان مرد به دلیل محکومیت های مربوط به مهریه زندانی شده بودند که با پیگیری های مستمر ستاد دیه استان تهران و مشارکت خیرین آزاد شدند.


برچسب ها: استان تهران - تهران - آزاد - زندانی - جرایم غیرعمد - استان - ستاد مردمی
آخرین اخبار سرویس:

آزادی 820 زندانی جرایم غیر عمد در تهران

آزادی 820 زندانی جرایم غیر عمد در تهران